AVRUPA HABER SON DAKİKA Haber Girişi : 12 Eylül 2016 01:08

İŞADAMI TAHSİN ÖZTİRYAKİ NORVEÇ BAYİSİ TURNOR IMPEX AS'Yİ ZİYARET ETTİ.!

 İŞADAMI TAHSİN ÖZTİRYAKİ NORVEÇ BAYİSİ TURNOR IMPEX AS'Yİ ZİYARET ETTİ.!
İşadamı Öztiryaki Norveç bayisi Turnor As'yi ziyaret etti.İşadamı İsa Tetik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Ziyarette Norbak bakeri as yönetim kurulu başkanı işadamı Mustafa Tıkır ve İsa Tetik ile görüş alışverişinde bulundular.
İŞADAMI TAHSİN ÖZTİRYAKİ NORVEÇ BAYİSİ TURNOR IMPEX AS'Yİ ZİYARET ETTİ.!

Öztiryakiler, mutfak ekipmanları sektöründe, Türkiye'nin ilk imalatçı firmalarından biri olarak 1958 yılında kurulmuştur. Kuruluşunun ilk dönemlerinde 50 m²'lik bir atölyede imalat yapan Öztiryakiler, bugün 130 bin m² kapalı üretim alanında, 10 grup şirketinde bin 300 çalışanı ile hizmet vermektedir.

Türkiye'de 4 Bölge Müdürlüğü, 50 bayii, 80 yetkili servisi ile yaygın bir pazarlama ve satış sonrası hizmet servis ağına sahip Öztiryakiler, endüstriyel mutfak sektöründe iç piyasada lider durumundadır. Yurt dışı pazarda ise, 5 kıtada 100'ü aşkın ülkede dağıtım kanalları ve yetkili servisleri ile hizmet vermekte olup sektöründe dünyada ilk 15 firma arasındadır. Rusya ve Kazakistan'da satış-pazarlama ve proje ekiplerinin bulunduğu showroom ve depoları ile yine Rusya'da 10 bin m² alanda üretim yapan tesisi bulunmaktadır.

Öztiryakiler, üretim teknolojileri ve makine parkı ile sektörde dünyada bilinen en ileri uygulamalara ve üretim teknolojilerine sahiptir. Ar-Ge, Ür-Ge, mühendislik birimleri, güçlü laboratuvarı ile ürün-süreç geliştirme çalışmalarına ilişkin proje tasarımı ve uygulamaları, teknik üniversiteler ve Tübitak destekli yürütülmektedir.  Özgün tasarım, yenilik niteliği taşıyan ürün ile ürün özellikleri konusunda endüstriyel tasarım tescil, faydalı model ve patent çalışmalarında Türk Patent Enstitüsü'nden, sektörde en çok belgeli firmalardan biri olarak ödülü bulunmaktadır.   

Öztiryakiler, hotel, restaurant,  cafe (HoReCa) başta olmak üzere, pastane grupları, askeri mutfaklar, mobil arazi mutfakları ve ekipmanları, hastane ekipmanları, okul ve fabrika mutfakları gibi endüstriyel mutfak sektörü alanında; saklama, hazırlık, pişirme, taşıma ve servis ekipmanları ürün gruplarında, 4500'ü aşkın ürün çeşidi ile mutfakların projelendirilmesi, kurulması, eğitimlerinin verilerek işletmeye açılmasına kadar tüm süreçlerin planlamasını, üretimini ve servis desteğini sağlar.

Öztiryakiler tarafından üretimi yapılan, başta cihazlar olmak üzere ürünler, firma bünyesinde ve dış kaynaklı laboratuvarlarda uluslararası sertifikasyon merkezleri tarafından testleri yapılarak belgelendirilmiştir.  Avrupa bölge pazarı için CE, Amerika için ETL ve NSF, Rusya için EAC (Gümrük Birliği Sertifikası)  başta olmak üzere, ürünlerin uluslararası pazara satışı konusunda diğer ulusal ve ihracat pazarında geçerli olacak 2000'i aşkın ürün ve ürün grubu için sertifika sahibidir.

1998'de ISO 9001 Kalite Sistem Belgesi ile ürün ve yönetim sistemini belgelendiren Öztiryakiler, uluslararası pazara kendi özgün markası ile ürün satan firmalardan "10 yılda 10 dünya markası yaratma" projesi kapsamında  kurumsal yönetim esasları dahilinde, marka performansı sağlayabilecek firmalara dış ticaret müsteşarlığı tarafından TURQUALTY sertifikası ve ikinci 5 yıllık dönem onayı verilen ilk 34 firmadan biridir.


Tahsin ÖZTİRYAKİ kimdir..?

 Tahsin Öztiryaki

Türkiye İhracatçılar Meclisi Yönetim Kurulu Başkan Vekili

TİM Sektörler Konseyi Demir ve Demir Dışı Metaller Sektör Kurulu Başkanı

İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Başkan Yardımcısı

1954 tarihinde İstanbul'da doğan Tahsin Öztiryaki, ortaokulu Vefa Lisesi'nde okuduktan sonra Sultan Ahmet Sanat Enstitüsü'nü bitirdi. Lise yıllarından bu yana iş hayatında olan Öztiryaki, aile mesleği olan bakırcılık işine başladı. Öztiryaki, bugün bini aşkın çalışanı ile 3 bin 500'ü aşkın ürün çeşidini beş kıtada 100'ü aşkın ülkeye ihraç eden Öztiryakiler A.Ş.'de Murrahhas Üye olarak görev yapıyor. Öztiryaki birçok sivil toplum kuruluşunda kurucu ve yönetici olarak halen görev yapıyor. Öztiryaki İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi, İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi, Zücaciyeler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane, Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Muder Ahşap Mutfak ve Banyo Mobilyası Sanayici ve İthalatçıları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi görevlerini sürdürüyor. Evli, üç çocuk babası olan Öztiryaki, İngilizce ve Almanca biliyor.

ÖZTİRYAKİLER MADENİ EŞYA SAN. VE TİC. A.Ş.
Cumhuriyet Mah. Eski  Hadımköy Yolu No: 37 Büyükçekmece/İSTANBUL
Tel:   0212 886 64 82    Fax: 0212 886 64 83


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Esra boztemir 13 Eylül 2016 00:00

    Uzun zamandır çalışıyoruz ve oztiryakileri cok iyi biliyoruz tebrikler is hayatında hem Turnor yoneticilerine hemde Oztiryakiler yoneticilerine başarılar dilerim