EKONOMİ Haber Girişi : 10 Temmuz 2015 11:28

TEAM14 SEKTÖRDE DİKKAT ÇEKİYOR !!

 TEAM14 SEKTÖRDE DİKKAT ÇEKİYOR !!
Team14 Hızlı adımlarla adından söz ettirmeye başladı. Farklı ve Profesyonel Organizasyonlara imzasını atmaya devam ediyor. Ciddi titiz adımlarla ilerlerken başarılı projeler de imzasını atmaya devam edeceğini Yönetim Kurulu Başkanı Engin Turan ifade etti
 Etkinlik yönetimi, ekipman kiralama, dijital baskı, uygulama ve tasarım gibi geniş ürün ve hizmet yelpazesiyle hizmet veren Team14, ekonomik fiyat politikasıyla dikkat çekiyor. Uzun yıllar oluşan ajans deneyimini yönetim ve tedarik alanına taşıyan 'Team14 Events', organizasyon ve tanıtım alanlarında tecrübeli ekibiyle hizmet veriyor. Düzenlenen bir etkinliğin tüm ihtiyaçlarını kendi bünyesinde bulunan üretim parkuru ve ekipman havuzu ile gerçekleştiren Team 14, hizmet verdiği her markanın bir parçası olarak hayallerini gerçekle buluşturan profesyonel takımı olmayı hedefliyor. Team14'ün hizmet verdiği alanlar arasında 'bayi toplantıları', 'seminer ve kongreler', 'basın toplantıları' , 'konserler', 'lansman etkinlikleri', 'ödül törenleri', 'roadshow ve açıkhava organizasyonları' 'ses-ışık-görüntü sistemleri', 'fuar, stant, tasarım ve üretimi', 'podyum', 'led ekran', 'dijital baskı ve montaj çözümleri', 'logo ve kurumsal kimlik çalışmaları', 'dergi, kurumsal kitap tasarım ve üretimi' gibi çalışmalar yer alıyor. Geniş ürün ve hizmet yelpazesiyle hizmet veren Team14, ekonomik fiyat politikasıyla da kitlesin de kileri şaşırtmaya devam edecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.