AVRUPA HABER SON DAKİKA Haber Girişi : 03 Ağustos 2015 02:24

THY'nin Oslo İstanbul Uçağında Bagaj Rezaleti..

 THY'nin  Oslo İstanbul Uçağında Bagaj Rezaleti..
THY'nin Oslo İstanbul Uçağında Bagaj Rezaleti.. Türk hava yollarının 2 Ağustos TK 1752 12:20 Oslo-istanbul uçağı yolculara pardon bagajınızı oslo'da unuttuk,yarın size ulaştırıcaz diyorlar.Yolculardan H.N.A mağduriyetlerini avrupa habere anlatt
THY'nin  Oslo İstanbul Uçağında Bagaj Rezaleti..
Avrupa'nın en iyi havayolu seçilen Türk Hava Yolları hizmetlerinde son zamanlarda yolcularını mağdur etmeye başladı.
Türk hava yollarının 2 Ağustos TK 1752 12:20 Oslo-istanbul uçağı yolculara pardon bagajınızı oslo'da unuttuk,yarın size ulaştırıcaz diyorlar.10-15 Yolcunun bagajlarını osloda unuttular. Yolculardan H.N.A mağduriyetlerini avrupa habere anlattı.
Dünyaca ünlü Türk havacılık sektöründe kusursuz hizmet vermesiyle tanınan THY'nin böyle bir hata yapması bizide üzdü dedi.

Haber:Muharem seren
avrupa haber-Ajans media
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dilan erig 03 Ağustos 2015 00:00

    Gercekten kelimenin tam anlamıyla rezillik. Gecmis olsun. Yapılabilecek birsey olmaması cok can sıkıcı.. Thy ile yolculuk yapmadan önce düşünürüm artik.

  • arda keskin 03 Ağustos 2015 00:00

    Bu yorum istanbul adana uçağından; adanadan istanbul?a (atatürk havalimanına) thy ları 21:45 ile uçtu bagaj teslimi sırasında tenis raketinin bavula konulacagı söylenmedi.daha sonra çocuk tam uçaga binecek ikinci güvenlikten çıktı fakat son uçaga biniş kontrolünde tenis raketini bagaja teslim etmesi söylenmiş çocuk tekrar geldi.thy ları personeline raketin neden başta alınmadıgını ve raketin tek verildiğinde kırıldığında kimi muatap alacağımızı sorduğumda yapılacak birşey yok bavulu tekrar veremeyiz. ozaman hostese teslim edin dedik çıkışta alsın mümkün degil dendi thy larına şikayet edin ve yer hizmetlerinin yetkilisi uçak kalkana kadar gelemez dendi karşımızda sorunumuzu anlatacak bir muatap bulamadık ve bavul teslimindeki elemanlar fiyasko 3. cü defa sorun yaşıyoruz 10 temmuzda nice uçtu bavul kızımdan iki gün sonra nice ?ulaştı.ltf daha profesyonel bir ekiple çalışın son üç ayda 3 olay yaşıyoruz en kötüsü muatap yok ve bavul teslimalanlar çok ukala daha iyi bir egitimden geçirilmesi hizmet veren bir sektörsünüz bir daha asla sayın ailesi olarak sizden hizmet almak istemiyoruz.