SON DAKİKA BALİKESİR HABERLERİ Haber Girişi : 28 Eylül 2018 00:14

Almanya Balıkesir Sevdalıları Bir Desdek'de Bizden

Almanya Balıkesir Sevdalıları Bir Desdek'de Bizden
Hüseyin Erim'in ''avrupahaber.net''e verdiği röportaj:


Biz, Almanya'da yaşayan ''Almanya Balıkesir Sevdalıları'' olarak, Balıkesir şehrimizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın  fiziksel engelleri ortadan kaldırmak ve engelli kardeşlerimizin daha rahat hareket edebilmelerini sağlamak amacıyla, burada tedarik ettiğimiz tekerlekli sandalye rolatör ve diğer araç ve gereçleri Balıkesir Büyükşehir Belediyemize gönderiyoruz.
Balıkesir'imizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın engelsiz bir hayat sürmelerini sağlamak ve bir nebzede olsa onlara yardımcı olabilmek bizlere mutluluk veriyor.
Bana bu malzemeleri toplama konusunda hassasiyet gösterip yardımcı olan tüm hemşerilerime dostlarıma çok teşekkür ediyorum.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu'na gösterdiği duyarlılıktan dolayı Almanya Balıkesir Sevdalıları olarak kendilerine çok teşekkür ediyor şükranlarımızı sunuyoruz.

Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz tarafından dağıtılacak olan bu araç gereçleri vatandaşlarımız güle güle kullansınlar hayırlı uğurlu olsun.

İnşallah ''Almanya Balıkesir Sevdalıları'' (BAL-SEV) olarak Balıkesir'imize ve Balıkesir'imizde yaşayan vatandaşlarımıza her konuda yardımcı olabilmek için faaliyetlerimiz devam edecektir.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.