ALMANYA HABERLERİ Haber Girişi : 19 Eylül 2018 13:51

Almanya'dan İzmir'e gelen 19 yaşındaki Neslişah her yerde aranıyor!

Almanya'dan İzmir'e gelen 19 yaşındaki Neslişah her yerde aranıyor!
Almanya'dan İzmir'e gelen 19 yaşındaki Neslişah her yerde aranıyor! En son Dikilide görüldügü ihbari gelmiş.

Almanya'nın Münih kentinden İzmir'e gelen ve iddiaya göre uygunsuz fotoğraflarının sosyal medyada yayılması tehdidi ile ortadan kaybolan 19 yaşındaki Neslişah Tuna'dan 19 gündür haber alınamıyor. Müge Anlı'nın programına da katılan aileden, evladını aramak için Almanya'dan gelen Gülşah Tuna, 'Kızımın hayatından endişe duyuyorum' dedi. Öte yandan Neslişah'ı tehdit ettiği öne sürülen Cihangir G.'den aileye telefon geldi.



Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre, çalıştırıldığı iddia edilen Basmane semtindeki müzikhollerde genç kızın izine rastlanmazken, Menemen'de ev tuttuğu iddiasının araştırıldığı öğrenildi.

"BENİMLE DEĞİL"

Neslişah Tuna ile ilgili yeni bilgilere de ulaşıldı. Genç kızı "Sosyal medyada fotoğraflarını yayınlarım" diye tehdit ettiği iddia edilen Cihangir G. isimli kişinin aileye ulaştığı ve tehdit olayının olmadığını ve kendisini görmediğini söylediği öğrenildi. İzmir'e uçakla gelen ve Adana'ya geçtikten sonra tekrar İzmir'e geldiği belirlenen Neslişah Tuna ile ilgili son ihbar Dikili ilçesinden geldi. Dikili'de görüldüğü ileri sürülen genç kız için alarma geçildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.