ALMANYA HABERLERİ Haber Girişi : 27 Nisan 2023 04:19

Almanya'dan Türklere vize müjdesi!

Almanya'dan Türklere vize müjdesi!
Almanya'dan Türklere vizesiz giriş müjdesi! Avrupa ülkeleri için vizeye tabi tutulan Türkler için ilk adım Almanya'dan geldi. Almanya vizesiz giriş için bazı şartları getirdi. O şartlara uyulması halinde ise Türkler artık Almanya'ya vizesiz giriş yapacak.

Türklerin Avrupa ülkelerine girerken vizeye tabi tutulması yurt dışına gidişleri durdurmuştu. Son dönemlerde vize almakta zorlanan Türk vatandaşlarına Almanya kapılarını açılıyor. Türklerin vizesiz seyahati için yerine getirilmesi gereken şartlar açıklandı.

ALMANYA'DAN VİZE MÜJDESİ

Çok sayıda Türk'ün Almanya hayalleri gerçekleşiyor. Vize sorunu için Almanya hükümeti şartlarını açıkladı. Almanya Hükümeti Göç ve Uyum Müsteşarlığı'ın yaptığı duyuruda, Avrupa Birliği ile Türkiye arasındaki anlaşma gereği, Türkiye vatandaşlarına ayrımcı bir muamele yapılmayacağını açıkladı.

VİZE İÇİN BAZI ŞARTLAR VAR

Duyurusu sonra Türklere vizesiz seyahat için yerine getirilmesi gereken bir şart var. Pasaportların biyometrik hale gelmesi, belge güvenliği, göç yönetimi, kamu düzeni ve güvenliği, temel haklar ile düzensiz göçmenlerin geri kabulü” şartlarını kabul etmesi halinde Türkiye'ye de vizesiz seyahat kapıları açılacak.(Karar)

www.avrupahaber.net 

Muharrem Seren 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.