ALMANYA HABERLERİ Haber Girişi : 12 Kasım 2018 00:37

Almanyada Bulduğu 10 bin euroyu polise verdi

Almanyada Bulduğu 10 bin euroyu polise verdi
Almanya'nın Münih kentinde yaşayan 51 yaşındaki işsiz Türk bayan bir Alman Bankasının şubesi yakınında bulduğu zarf içindeki 10 bin euroyu polise teslim ederken büyük bir dürüstlük örneği gösterdi.
Para dolu zarfı polis karakolundaki görevli polislere zabıt tutanağı ile teslim eden Türk bayan Şükriye Başol'u polisler bile dürüstlük örneği diye tebrik ettiler.KIRTASİYECİYEDEN YARDIM İSTEDİM Bir banka şubesine işlem için gittiğini söyleyen Şükriye Başol banka şubesi yakınında yerde bir zarf gördüğünü ve alıp açtığında içinde para olduğunu görünce şok olduğunu söyledi.BANA KIZANLARI SİLDİM "Hemen yan taraftaki kırtasiye dükkanına girip, 'para buldum şaşırdım bir bardak istiyorum ve hemen polis çağırın ' dedim. Dükkan sahibi dediklerimi yaptı. Bir süre sonra polis geldi ve karakola gittik. Tutanak ile parayı teslim ettim. Ben bir insan olarak görevimi yaptım ve vicdan olarak son derece rahatım. Bana dürüstlük dışı yanıt verenlerin hepsini de hayatımdan sildim " dedi.
Münihte Hayat 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.