SON DAKİKA BALİKESİR HABERLERİ Haber Girişi : 07 Kasım 2018 20:56

BALIKESİR AÇIK CEZA İNFAZ KURUMUNDA CUMHURİYET TURNUVASI…

BALIKESİR AÇIK CEZA İNFAZ KURUMUNDA CUMHURİYET TURNUVASI…
Balıkesir Açık Ceza İnfaz Kurumunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Turnuvası düzenlendi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Balıkesir Açık Ceza İnfaz Kurumu işbirliğinde gerçekleştirilen, takım ruhunun öne çıktığı turnuvada 5 takım mücadele etti.
Hükümlü ve tutukluların moral ve motivasyonunu yükseltmek, yardımlaşma, takım olma ve birlikte hareket etme bilincini yükseltme hedefiyle düzenlenen ödüllü futbol turnuvasının  ‘Anahtarcılar ve ‘Körfezspor’ arasında gerçekleştirilen final maçının kazananı ‘‘Körfezspor’ oldu. Final maçını, Gençlik ve  Spor İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, Balıkesir Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Gazi Yıldırım, Gençlik ve  Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri, Ceza İnfaz  Kurumu Personeli,  hükümlü ve tutuklular izledi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Futbol turnuvası final maçında şampiyon takıma kupa ve ödülleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ve Açık Ceza İnfaz Kurum Müdürü Gazi Yıldırım tarafından verildi. İl Müdürümüz Arıcıoğlu hükümlülerin spor çalışmalarını desteklemeye devam edeceklerini belirterek, kurum yetkililerine teşekkür etti.
Günün anlam ve önemine ilişkin olarak Balıkesir Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Gazi Yıldırım tarafından, sporun birleştiriciliğinin önemi, birlikte hareket etme ve takım olabilmenin başarıyı getirdiği hususu vurgulandı. 
Final maçının sonunda hükümlülerin ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ kutlandı. Turnuva, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.