ALMANYA HABERLERİ Haber Girişi : 10 Mayıs 2022 01:26

Balıkesir’liler Duisburg’da buluştu

Balıkesir’liler Duisburg’da buluştu
Duisburg ve çevresinde yoğun bir şekilde yaşayan Balıkesir’liler Ramazan bayramını kutlamak için Bursa Kebap Hausda bir araya geldiler.




Hatice ERİM ve Hüseyin ERİM tarafından organize edilen bayram kutlamalarına çok sayıda hemşerimiz katılarak sohbet ve  tanişma firsati gercekleştirdir. 



Hüseyin ERİM ustamızın hazırlamış olduğu Balıkesirimizin meşhur Höşmerim tatlısı gelen misafirlere ikram edilerek memleket havası yaşatıldı.

Höşmerim tatlısını çok beğenen davetliler Hüseyin Ustaya teşekkür ederek bu gibi organizelerin devamını beklediklerini ifade ettiler.

Hatice ERİM ve Hüseyin ERİM: ‘’Böyle güzel bir günde bir ve beraber olmak çok güzel… Almanya da yaşayan gurbetçiler olarak fedakârlık ederek bizlerle burada bulunan ve bayramlaşma törenine katılan Hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Hemşehrilerimizin ve milletimizin bayramı mübarek olsun.‘‘

Bayramların, barışı, huzuru, kardeşliği, saygıyı ve sevgiyi daim kılmak ve yaymak olduğuna vurgu yapan Hatice ERİM, böyle özel günlerde Hemşerilerimizle devamlı bir araya geleceklerini, milli ve dini kültürümüzü gelecek nesillere aktaracaklarını söyledi.

Bugün 8 Mayıs olması münasebetiyle tüm annelerin Anneler gününü kutluyoruz.

ERİM ailesi, mekan sahibi olan Yalçın aşcı beye  teşekkür edip ortami beğendiklerini söyleyerek, en kısa zamanda yeniden burayı tercih edeceklerini ifade ettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.