SON DAKİKA BALİKESİR HABERLERİ Haber Girişi : 02 Ocak 2019 23:22

Başkan Tuncay Yıldız güven tazeledi

Başkan Tuncay Yıldız güven tazeledi
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Balıkesir Şubesinin 1.olağan genel kurulu üyelerinin katılımları ile gerçekleştirildi. Genel kurula tek liste ile giren mevcut Başkan Tuncay Yıldız oybirliğiyle yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.
Baskan YILDIZ şöyle dedi,
MÜSİAD Balıkesir Şubemizin, bugün gerçekleşen 1. Olağan Genel Kurulu'nda, şahsımı bir kez daha Başkanlık görevine layık gören Genel Merkezimize ve beni bu göreve getiren değerli MÜSİAD üyelerimize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Bu kongremiz, yeni bir başlangıçtır. MÜSİAD Balıkesir olarak yeni bir döneme giriyoruz. 2 yıllık Başkanlığım döneminde edindiğimiz tüm bu tecrübeler ışığında yeni dönemde Balıkesirimiz ve MÜSİAD ailemiz için her bakımdan büyük işler başarmanın mücadelesini vereceğiz. Bugün burada "Bismillah" diyerek yeni Yönetim Kurulumuz ile yola koyulduk. Rabb'im yolumuzu açık etsin. Rabbim bizi, bize güvenenlere mahcup etmesin. Derneğimizin yeni yönetimini MÜSİAD misyonuna uygun olarak Balıkesirimizin güçlü, birikimli ve tecrübeli temsilcileriyle oluşturduk. Çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayacağınıza inanıyoruz.
Destekleriniz için şahsım ve yeni Yönetim Kurulumuz adına hepinize teşekkür ederiz.
HABER 
Muharrem Seren 
AVRUPA HABER 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.