KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 12 Aralık 2022 01:30

Batu Alıcı 1 milyonluk ödülü kazandı mı? Kim Milyoner Olmak İster'de heyecanlı anlar

Batu Alıcı 1 milyonluk ödülü kazandı mı? Kim Milyoner Olmak İster'de heyecanlı anlar
Kim Milyoner Olmak İster adlı bilgi yarışmasına katılan 20 yaşındaki Batu Alıcı, 1 milyonluk ödülü kazandı mı merak ediliyor. Geçen hafta son soruya kadar başarılı şekilde gelen Batu Alıcı için nefesler tutuldu. Batu Alıcı, 1 milyonluk soruda ne yaptı?

Boğaziçi Üniversitesi’nde Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencisi olan Batu Alıcı, zekasıyla herkesin takdirini kazandı. Üniversiteye giriş sınavında sayısal alanda Türkiye genelinde 404'üncü olan Alıcı, Kenan İmirzalıoğlu’nun da övgülerinden nasibini aldı. İmirzalıoğlu, "Tebrik ederim Batu. Hem çok yakışıklısın, hem zekisin hem çalışkansın demek ki" diyerek hayranlığını ifade etti.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER'DE 3 YIL SONRA TARİHİ AN

3 yıl aradan sonra ilk kez bir yarışmacı milyonluk soruyu açtırmaya hak kazandı. Henüz 20 yaşındaki Batu Alıcı, hayatındaki başarıyı yarışmaya yansıtmayı başardı. Bütün soruları doğru cevaplayan Batu, son soruya kadar geldi.

BATU'DAN AÇIKLAMA: BEKLEMEK ZORDU

Batu yeni bölümde yaptığı açıklamada, "Bir şeylere göz gezdirdim. Daha önce yaşanmış büyük depremle bak demişti bir arkadaşım. Neye bakacağımı da bilemedim. Bir haftayı geçirmek zor oldu. Bir sürü mesaj geliyor. Beklemek zordu gerçekten. Plan aslında çok düşüneceğim gerçekten. Şık elemeye çalışacağım. İlk önce etraflıca düşüneceğim. Çok heyecanlı ve mutluyum. " dedi.

Batu Alıcı, yarışmada 1 milyonluk soruyu açtıran dördüncü kişi oldu.


Batu Alıcı 1 milyonluk ödülü kazandı mı Kim Milyoner Olmak İsterde heyecanlı anlar

İŞTE 1 MİLYONLUK SORU

Hangisi 'Dede Korkut Hikayeleri'ndeki karakterlerden biri değildir?


Batu Alıcı 1 milyonluk ödülü kazandı mı Kim Milyoner Olmak İsterde heyecanlı anlar

BATU KARARINI VERDİ

Batu Alıcı yarışmadan çekildiğini açıkladı. Batu yarışmadan 400 bin TL kazandı. Cevap ise Bala Hatun'du

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.