SAĞLIK Haber Girişi : 14 Nisan 2016 01:29

Cinsel gücü artıran bitkiler nelerdir? Hangi bitkiler cinsel hayatı olumlu etkiler?Cinsel gücü artıran bitkiler nelerdir? Hangi bitkiler cinsel hayatı olumlu etkiler?

Cinsel gücü artıran bitkiler nelerdir? Hangi bitkiler cinsel hayatı olumlu etkiler?Cinsel gücü artıran bitkiler nelerdir? Hangi bitkiler cinsel hayatı olumlu etkiler?
Tarçın, hormonları çalıştırır ve cinsel gücü artırır. Ay çekirdeği, cinsel arzuyu artırıyor ama sivilce ve kilolarda da artışa neden oluyor. Yulaf ezmesi, özellikle kadınlarda cinsel isteksizliği giderir.

Cinsel gücü artıran bitkiler nelerdir? Hangi bitkiler cinsel hayatı olumlu etkiler?

Tarçın, hormonları çalıştırır ve cinsel gücü artırır. Ay çekirdeği, cinsel arzuyu artırıyor ama sivilce ve kilolarda da artışa neden oluyor. Yulaf ezmesi, özellikle kadınlarda cinsel isteksizliği giderir. Hormonları düzenler ve vücut direncini artırır. Her sabah sütlü yulaf ezmesinin içine isterseniz ceviz, fındık, antepfıstığı koyabilirsiniz. Üzerlik tohumu, cinsel gücü artırır, hamileliği kolaylaştırır. Kırmızı ve yeşil acı biber, karabiber, sarmısak tüm hormonları çalıştırır. Bu bitkilerin çiğ olarak yenmesi tavsiye edilir. Roka, yeşil sebzeler içinde bu anlamda en değerlisidir. Zencefil, tüm vücudu uyarır, bedenen ve ruhen güç kazandırır. Kekik ve nane, özellikle kadınlarda bütün kadınlık hormonlarının düzenli çalışmasını sağlar ve vücudu güçlendirir. Hardal, kimyon, kişniş bütün hormonları çalıştırır ve sinirleri de kuvvetlendirir. Vanilya, hem bedeni, hem de sinirleri güçlendirir, cinsel gücü artırır. Tatlı ve keklerde bol bol kullanılabilir. Isırgan tohumu, bu mucizevi bitki bal ile karıştırılırsa mucize etkiler sağlar. Arı sütü, bal ve polen karışımı; bu karışım hem hücrelerinizi yeniler, hem de yaşınız ilerlese de cinsel gücünüzü yerinde tutacaktır...!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.