AMERİKA (ABD) HABERLERİ Haber Girişi : 24 Ekim 2018 20:20

. Clinton, Obama ve Beyaz Saray'da bombalı paket alarmı

. Clinton, Obama ve Beyaz Saray'da bombalı paket alarmı
ABD eski Başkanı Bill Clinton ve Hillary Clinton'ın evinin çevresinde bomba bulunduğu açıklandı. FBI bir süre sonra yaptığı açıklamada eski ABD Başkanı Barack Obama'nın evi ve Beyaz Saray'da da aynı tür bomba bulunduğunu belirtti. CNN International'ın da

Clinton'ların mail kutusunda bulunan patlayıcı maddenin geçtiğimiz gün ABD'li milyarder iş insanı George Soros'un evinde bulunan madde ile aynı olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde George Soros'un New York'un Westchester ilçesindeki evinin posta kutusunda patlayıcı madde bulunmuştu.  Soros'un evde bulunmadığı sırada eve ulaşan patlayıcı madde içeren paket, bomba imha ekipleri tarafından etkisiz hale getirilmişti.

ABD gizli servisi CIA de yaptığı açıklamada önceki başkan Barack Obama'nın Washington'daki evine de bombalı paket gönderildiğini duyurdu.

CNN International kanalı, Beyaz Saray'a gönderilen bir bombalı paketin engellendiğini iddia etti.

CNN çalışanı ise Twitter'da yaptığı açıklamada New York'ta CNN ofisinin de bulunduğu Time Warner binasının "şüpheli paket alarmı" nedeniyle boşaltıldığını belirtti. Binanın boşaltıldığı anlar canlı yayına böyle yansıdı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.