BULGARİSTAN HABERLERİ Haber Girişi : 04 Eylül 2022 08:04

Edirne'de bagajlarını dolduran Bulgarlar Türkiye çok ucuz

Edirne'de bagajlarını dolduran Bulgarlar Türkiye çok ucuz
Bulgarların alışveriş cenneti haline gelen Edirne'ye akın Bulgarlar, aldıklarını taşımakta güçlük çekti. Alışveriş yapan turistlerden biri, bagajını doldurmaya geldiğini belirterek, "Türkiye'de her şey çok ucuz" dedi.


Sabahın erken saatlerinde Edirneye akın Bulgarlar, soluğu Ulus Pazarı'nda aldı. Giyimden züccaciyeye tüm ihtiyaçlarını Edirne'den karşılayan Bulgarlar, aldıklarını taşımakta güçlük çekti

Nevin Asenova, “Burası çok uygun oturma odası aldım. Halılar aldım yatak odası, tüller aldım. Fiyatlar çok uygun. Bu fırsatı değerlendirin. İngiltere’den geliyorum. Bulgaristan’daki evimizin ihtiyaçlarını buradan karşıladık” dedi. Saffet Asenova, "Burası çok uygun ürünler de güzel. İngiltere’den ta buraya geldik. Halı perde gibi ne ihtiyacımız varsa aldık. Çocuklara da bir şeyler alacağız” dedi.

Edirne'de bagajlarını dolduran Bulgarlar: Türkiye çok ucuz - 5

MÜŞTERİLERİMİZİN YÜZDE 90'I BULGARLARDAN OLUŞUYOR

Pazar Esnafı Mehmet Demir, “Müşterilerimizin yüzde 90’ı Bulgarlardan oluşuyor. Leva yükseldiği için bizden alıyorlar Bulgaristan’da satışını da yapıyorlar.

Edirne'de bagajlarını dolduran Bulgarlar: Türkiye çok ucuz - 6

Onlar da orada pazarcılık yapıyor. Bizim ürünler kendilerine uygun geliyor. Biz de İstanbul’dan gelip bu pazarda satış yapıyoruz. Etiketlerimiz de Bulgarca oluyor. Burada getirip ürünlerimizi Bulgarlara satıyoruz" dedi.(Ntv)

www.avrupahaber.net 

Muharrem Seren 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.