SPOR Haber Girişi : 21 Ağustos 2014 03:51

Ertuğrul Aybay vefat etti!

Ertuğrul Aybay vefat etti!
Balıkesir'in Edremit İlçesi Akçay Mahallesine emeklilik sonrası yaşamını sürdüren 50 Lisans No'lu eski Beynelmilel Futbol Hakemi ve Türkiye Futbol Federasyonunda (TFF) Hakem İşleri Müdürlüğü yapan Ertuğrul Aybay,toprağa verildi.

1981?1984 yılları arasında Yılmaz Tokatlı başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonunda Hakem İşleri Müdürlüğü yapan ayrıca Mustafa Çakar ile Muvahhit Afir'in Merkez Hakem Kurullarında Hakem İşleri Müdürlüğü görevinde de bulunana Ertuğrul Aybay'ı Balıkesir'deki eski ve yeni hakemler ile gözlemcileri yanı sıra ailesi, sevenleri ebediyete uğurladı.

Edremit'in Akçay Mahallesi Merkez Camisinde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazına müteakip Zeytinli Mahalle Mezarlığında eşinin yanında toprağa verildi.

Ertuğrul Aybay'ın cenaze törenine ailesi ve sevenleri yanı sıra Eski süper lig hakemi ve siyasetçi Zeynel Abidin Gökçe ,Edremit eski Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Eski Merkez hakem Kurulu Üyesi Erdoğan Çamlıyurt, Balıkesir Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Gültekin Durmaz, Balıkesir Futbol Hakem ve Gözlemcileri Derneği Balıkesir Şube Başkanı Mehmet Özkan,  Süper Lig eski Hakemi ve İl Eğitimcisi Aytekin Durmaz ile Nedim Göklü, Balıkesir Futbol İl Hakem Kurulu eski Başkanı Yüksel Erdoğdu, eski Futbol Hakemi İbrahim Acar ve Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri katıldı. Balıkesirli  eski Futbol Hakem ve Gözlemcileri eski Futbol Hakemlerinden hakem arkadaşı Kemal Kayral'ın da kabrini ziyaret edip dua okudular.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.