FETÖ VE SS'LER


Almanlar, insanlık tarihinde Kitlesel imha yöntemleri ile tarihe geçmişlerdir.. 
Himmler in Hitlerin yanı daki ss subayları ın başı olarak uyguladığı stratejiler, verdiği şifreli ölümler ve sadece üst kadro tarafımdan bilinen eylemlerin belge ve bilgilerinin önceden yakılarak yok edilmesi günümüzde de bildik üst bürokratik eylemlerdendir.. 
FETÖ örgütünü ayrımlama da geldiğimiz nokta masum insanlarla ele başlarının aynı potaya konulduğunda, parasal ve üst bürokratik gücü ellerinde bulunduranların, Fetöborsa uygulamaları ile ellerini kollarını sallayarak gezerken, makamlarından ve mekanlarından da olmadıklarını gözlemliyoruz.. 
Dini inancı ve hayra yakınlığının örgüt elemanlarınca, örgüt menfaatına kanalize ettikleri kimseler, yani en altta yer alan ibadet ettiğini zanneden tabakanın masumiyet halinden diğer katmanlardaki yararlanmak için hunharca çalışmaları vardır.. 
Hitler Almanya sında SS subayları nın hepsinin seçilmiş ve eğitilmiş almanlardan oluşu, onların hem bir aktivist hem de stratejisit olarak davranmaları, hepsinin aleni olsa da gizli bir istihbarat örgütünün üyeliği bilgeliğinde olmaları Hitler Almanya  sının yıkılış sonrasında bile ele geçirilememeleri sonucunu doğurmuştur.  
Kıtalar arası hareket eden SS subayları gittikleri ülke vetoplum şartlarına ayak uydurmuş, çehresel vucud özelliklerini ve kimlik değişimleri ile arama kayıtlarının dışında kalabilmeyi başarmışlardır.. 
94 yaşında kendi mektubu ile kendini ele veren Oskar Gröning Polnyadaki yahudi kampındaki SS görevlisidir.. Ele geçen yahudi ziynet ve mallarının devlet muhasebesine aktarılmasında görevlidir.. Ama savaş sona ermesi. Asamasında kendisi ile ilgili tüm kayıtları imha etmiş bir kaç yıl tutuklu kaldıktan sonra özgürlüğüne kavuşmuş ve Almanya da tipik orta gelirli bir Alman olarak yasamına devam ederken kimse ile pek iletişime girmemiş köpek Gezdirmesine cıkan, çocukları ile ilgili, pul koleksiyonculuğu yapan birisi olarak 94 yaşına kadar gelmiş ve vicdanı rahatsızlığı sebebi ile kendi ni ihbar etmiştir.. En al tabakadaki partili  Gröning Almanya da kalmış ama  Binlerce nazi memuru, yüksek düzey parti yöneticileri, komutanlar ve işbirlikçileri Güney Amerika ya özellikle Arjantin Şili be Brezilya kaçmışlardır.. Arjantin o dönem Peron baskan ve faşist yönetim imkanları ile kaçışlar İtalya ve İspanya üzerinden organize etmişti.. (tanıdık bir yöntem) 
Fetöcü azılı teröristlerin kendilerini kamufle ederken bir iyilik meleğine dönüşmesi, farklı tarikatlara duhul etmesi,inanç değerleri ile tam ters parti ve gruplarda yer alması, sanal ve gerçek medyada doğrudan yada dolaylı propaganda yapması yada buna zemin oluşturacak sekılde davranması, yurt dışına kaçarak farklı kimlik ve cehrelere kavuşması, 40 yıldan beri kıtalar arası okullarda yetiştirdikleri nin, bulundukları ülkede ki kariyerleri den yararlanmaları ve bu kariyerli kimselerin uluslararası kuruluşlarda ki davranışları ile legalize olma cabalarına karşı TEHDİDİN en önündeki, TÜRKİYE Cumhuriyeti acil tedbirler almak zorundadır..
Almanya, bizzat kaçışlarda ve gelen teröristlere maaş bağlayarak kolaylıklar sağladığı bilinmektedir.. ABD ne  bir avukat olarak gitmek isterken tapu gelir belgeleri ve nakit çizelgeni eksiksiz vermezsen vize alamazsın ama kaçak teröristler ABD ne bile gidebilmişlerdir.. 
Ulusal ve Uluslar arası platformlarda, karşı operasyonel ve stratejik davranışlar gerçekleştirilip, asıl suçlular yakalanıp kelepçelenmedikten sonra Fetöcü olmadığı halde sadece inancı gereği kandırıldığı için dahil olmuş ve savunma yapamamış, örgütün asıl faillerini gizlemek için BYLOCK uygulamalarını genele yayarak kirlettiği kimseler gerçekte de Fetöcü olmadıgı halde toplumun dışına itilerek oluşan basKİ ile kendini Fetöcü kabul etmesi ile örgütün doğal üyelerini oluşturmaya kamu, katkı sağlamaktadır.. Bu durumda devlet bizzat kendi bacagına kursun sıkmaktadır.. 
Yapılması Gerekenler:
1-DOĞRUDAN CUMHURBAŞKANINA BAĞLI FETÖ İLE MÜCADELE BİRİMİ OLUŞTURULMALIDIR.. 
2-Tersten örgütü üyelerinin bakla ile bir üsttekin e baglı yapının  çözülmesi için ceza kanunu dışındaki etkin pişmanlıktan daha aktif ve ödüllendirici itiraf modeli geliştirilmelidir.. 
3-Alttan üstte doğru, doğrulanmış bilgi ile teyidli her bölge, il, ilçe, mahalle köy ve sokak semalarının il bazlı ilanı ile temin edilememiş olanların ödüllü yakalanöası çıkarılmalıdır.. 
4-Fetö ile mücadele de görevli personel in yurt dışı giriş çıkışlarında hareket kabiliyeti olmalıdır.. 
5-Özellikle etnik olarak Fetöcü olamayacak kimselerin görevlendirme de olmaları ve kişisel tarih araştırmaları nın da bunu teyidi sağlanmalıdır.. 
6-İbadeti gereği hayır sever kimliği ile saaktlanmış iradesi ile örgüte dahil olmuş ama örgütün faaliyetlerini bilseydi girmeyecek olanların ve örgütün çözülmesine katkı sağlayanlar ın yeniden topluma kazandırılması yönünde çalışmalar yapılmalıdır.. 
7-Komferamslar, seminerler ile örgütün bir dini cemaatten öte dini ritüelleri kullanarak ABD emperyalizmine hizmet odaklı yapı konusu tüm sivil toplum örgütlerince  faaliyet konusu yapılmalı ve bu konu teşvik edilmelidir.. Din dışı olduğu, dinler arası dialoğ gibi şirk kokan Mesih ve peygamberleşme iddiaları özellikle işlenmelidir.. Hayır faaliyetlerinin, ekonomik büyüme ve rant oluşturma çabası olup Allah rızası taşımadığı için yapışan hayırların  geçersizliği konusunda görüşler bildirilmelidir
Bugün HİTLER  kelimesi bile ortalama  bir Alman için küfre eşdeğerdir.. Fetö kelimesinin tüm Türkiye vatandaşları için aynı anlamı ifade etmesi bir daha bu tür oluşumların devleti ele geçirme gafletine düşmesine engel olacaktır.. 

Halili


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.