AVRUPA HABER SON DAKİKA Haber Girişi : 17 Ocak 2015 17:52

İngiltere'den Avrupa'ya tren seferleri durduruldu.

İngiltere'den Avrupa'ya tren seferleri durduruldu.
Londra'yı Avrupa'ya bağlayan Eurostar hızlı trenlerinin geçtiği Manş tünelinde tespit edilen duman nedeniyle tren seferlerinin askıya alındığı bildirildi


Eurostar şirketinin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Manş tünelinde tespit edilen Duman dolayısıyla mevcut halde tüm hizmetlerimiz askıya alındı. Tünelin kapatılması nedeniyle yeni bir talimat verilene kadar tüm seferler kalkış istasyonlarına dönüyor" denildi.

Bugün başka sefer yapılmayacağını kaydeden Eurostar, müşterilerin seferlere ilişkin güncellenmiş bilgilere bu akşam internet sayfaları üzerinden ulaşabileceğini belirtti.

İngiliz basınına açıklamalarda bulunan Eurotunnel sözcüsü John O'Keefe, iki ayrı alarmın devreye girmesinin ardından inceleme için tünele gönderilen kontrolörlerin halen bilgi topladığını belirtti. Dumanın kaynağı hakkında bilgi verilmedi.

Londra'yı Paris ve Brüksel gibi diğer Avrupa şehirleriyle bağlayan hızlı tren ağı Eurostar, İngiltere ile Fransa'yı denizden birbirine bağlayan Manş tünelinden geçiyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.