DANİMARKA HABERLERİ Haber Girişi : 07 Haziran 2016 00:13

İrem Derici Konseri Kopenhag'da büyük ilgi gördü..!

İrem Derici Konseri  Kopenhag'da büyük ilgi gördü..!
Anadolu kültür günleri kapsamında, İş adamı Nail Ad organizasyonuyla , Danimarka kopenhag belediye meydanında 7.si düzenlenen festivalde , ilk olarak sahneye ünlü türkücü sevcan orhan cıktı.

DANİMARKA TÜRK FESTİVALİ İLE COŞTU

Anadolu kültür günleri kapsamında, İş adamı Nail Ad organizasyonuyla , Danimarka kopenhag belediye meydanında 7.si düzenlenen festivalde , ilk olarak sahneye ünlü türkücü sevcan orhan cıktı.

EMR_2596

Sahne öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan Orhan " çok güzel bir gece olacak, burada ilk defa sahne alacagım ve cok heyecanlıyım" dedi. Hasan Şaş ile Yaz ayında almanyada nikah kıyacak, haberleri üzerine , cevap veren Orhan "Özel konular bunları konuşmak istemiyorum" diyerek cevap vermedi. Sevcan Orhan'ın siyah uzun abiyesi ise dikkatlerden kaçmadı.

DANİMARKA'NIN FARKLI BİR YERİ VAR

SEVENLERİNİ COŞTURDU

Sevcan Orhan'ın ardından sahneye çıkan Seksendört grubu, geceye özel repertuarı ile hayranlarını adeta coşturdu. Sahne öncesi basın mensupları ile kısa süreli bir sohbet gercekleştiren seksendört'ün solisti Tuna Velibaşoğlu "biz rock grubu olarak avrupanın heryerinde sahne aldık, ama danimarka'nın farklı bir enerjisi var" dedi.

EMR_2636

4 SENEDİR BU GÜNÜ BEKLİYORUM

Anadolu kültür günleri'nin son misafiri ise ünlü şarkıcı İrem Derici'ydi , konser öncesi gazeteciler ile röportaj gercekleştiren Derici , gece ile ilgili "ben Danimarka festivallerini hep televizyon dan takip ederdim, 4 senedir Kopenhag'da konser vermeyi bekliyordum. Sonunda muradıma erdim. Buranın ayrı bir ambiansı var cok seviyorum " diyerek. Kendisini bekleyen hayranlarını daha fazla bekletmeyerek, sahnedeki yerini aldı. İrem Derici sahnede geceye özel birbirinden güzel şarkıları sevenleri için seslendirdi. Bir ara sahneden aranızda evli olanlar varmı diye soran Derici "evlilik yüzüğü neden sol ele takılır biliyormusunuz , çünkü kalbe giden damarların hepsi o parmak'dan gecer , dolayısıyla benim kalbe giden damarlarım boşta kaldı ". diyerek eski eşi Rıza Esendemir' e de gönderme yapmayıda ihmal etmedi.

EMR_2737

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki Belediye Meydanı'nda düzenlenen Anadolu Kültür Günü kapanış finalinde sahne alan sanatçı İrem Derici izleyenlerin gönlünü fethetti. Meydanı, birçoğunun elinde ay yıldızlı bayraklarla dolduran çocuk, genç, yaşlı binlerce vatandaşımız, Derici'nin birbirinden güzel parçalarıyla mutlu bir akşam yaşadı. Sahnedeki yüksek performansıyla ve kıvrak hareketleriyle büyüleyen İrem Derici, iki saat boyunca sahnede kalarak kapanışı yaptı.

nail ad - irem derici (1)
İrem Derici'den önce sahne alan genç ses sanatçısı Deniz Toprak, Türkçe ve Kürtçe türkülerle meydanda toplanan kalabalığı coştururken, gençlerin halay çekmeleri ayrı bir hava yarattı. Bu yılki Anadolu Kültür Günleri'ni Türk turizmine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiklerini söyleyen organizatör Nail Ad, ilk kez birden çok sağlık uzmanın stand açarak ve bizzat Kopenhag'a gelerek kendilerini tanıttıklarını belirtti. Nail Ad, "Anadolu Kültür Günleri'ni kimler düzenliyor?" diye sorulduğuna vurgu yaparken, kendisine 3.5 ay gibi süren hazırlık çalışmalarında yardımcı olan ekibini sahneye çıkartarak "İşte bu işin mimarları" diyerek tanıttı.
EMR_2649
Anadolu Kültür Günü'nde ayrıca, Danimarka Emniyet Müdürlüğü iki gün boyunca stand açtı. Türk kökenli polis memurlarıyla Türk gençlerini polis olmaya teşvik ettiler. Sahnede bir polis müdürüne plaket verilirken, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün mesajı Danca ve Türkçe olarak okundu.
Haber:http://flypaparazzi.com/2016/06/06/irem-derici-kopenhagi-salladi/
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.