TÜRKİYE Haber Girişi : 23 Aralık 2018 13:01

İstanbul'a kar uyarısı! 2 gün boyunca yağacak

İstanbul'a kar uyarısı! 2 gün boyunca yağacak
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumu raporunda İstanbul için kar uyarısı yaptı. Hava sıcaklığını 4 dereceye kadar düşeceği beklenirken, kar yağışının iki gün süreceği öngörüldü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinden edinilen bilgilere göre, Salı günü itibariye hava sıcaklıkları yurt genelinde 6-8 derece düşerek soğuk ve yağışlı hava etkisini gösterecek. Çarşamba gününden itibaren ise Ege bölgesi haricinde Kar yağışı etkisini arttıracak. Çarşamba günü itibariyle ISTANBUL da etkisini gösterecek olan kar yağışı Perşembe günü de devam edecek. İstanbul'da hava sıcaklığı 4 dereceye kadar düşecek.




 

MARMARA BÖLGESİNDE BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?
Parçalı ve çok bulutlu, doğu kesimlerinin aralıklı yağmurlu, Bilecik çevrelerinin akşam saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

BURSA °C, 11°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yağmurlu

ÇANAKKALE °C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu

İSTANBUL °C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

KIRKLARELI °C, 10°C
Parçalı ve çok bulutlu

EGE BÖLGESİNDE BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?
Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.