NORVEÇ HABERLERİ Norge Haber Girişi : 11 Ocak 2015 03:45

İsveç, Norveç ve Danimarka'da fırtına 32 metreyi buldu.

İsveç, Norveç ve Danimarka'da fırtına 32 metreyi buldu.
İsveç, Norveç ve Danimarka'da fırtına 32 metreyi buldu.Bir kaç gündür üst üste metoroloji tarafından yapılan uyarılar belliki bazıları tarafından dikkate alınmamış...
Pazar günü daha şiddetli fırtına bekleniyor.
Norveç için son 20 yılın en büyük fırtınası bekleniyor denirken, Danimarka'da Kopenhag Havalimanı'nda uçuşlar iptal edildi ve İsveç'te de tedbir amaçlı bazı uçuşlar iptal oldu.

İsveç ulaştırma idaresince yapılan açıklama da ise fırtınadan dolayı bir çok tren seferlerinin de iptal edileceği bildirildi.

Trelleborg, Sofiero kalesi, Varberg-Borås, Helsingborg-Kävlinge, Uddevalla-Strömstad ve Halmstad-Värnamo bölgelerinde de yaşam durma noktasına gelecek bu bölgelerde olan insanların son derece dikkat etmesi gerekiyor.

İsveç'in kuzey batısı, Norve ve Danimaka'nın bazı bölgelerinde rüsgaz saniyede 21 kilometre hızla vuracak...

Gelen son bilgilere göre bazı sahil kesimlerinde dalga yükseklikleri 32,6 metreyi buldu. Bunun yanı sıra fırtına önüne gelen herşeyi yerle bir ederken, ekranlara düşen ilk görüntüler geldi. Aftonbladet televizyonun ekranlarına fırtınanın en hafif haliyle yansılar görüntüler kuzey ve batı bölgesindeki fırtına ve kaosun korkunç boyutlarını gözler önüne seriyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.