Hava Durumu Meteoroloji ISTANBUL Haber Girişi : 12 Kasım 2018 23:50

Meteoroloji'den İstanbul için kritik son dakika hava durumu uyarısı! - Kar ne zaman yağacak?

Meteoroloji'den İstanbul için kritik son dakika hava durumu uyarısı! - Kar ne zaman yağacak?
Meteoroloji'den son dakika kar yağışı ve hava durumu uyarısı geldi. Sıcaklıkların hissedilir derecede düşmesinden sonra yurdun büyük kesimine soğuk hava ve kar yağış bilgisi verildi. Kasım ayının ortalarını yaşadığımız bu zamanlarda vatandaşlar "Kar ne za

Meteoroloji'den İstanbul için kritik son dakika hava durumu uyarısı! - Kar ne zaman yağacak?

Meteoroloji'den son dakika kar yağışı ve hava durumu uyarısı geldi. Sıcaklıkların hissedilir derecede düşmesinden sonra yurdun büyük kesimine soğuk hava ve kar yağış bilgisi verildi. Kasım ayının ortalarını yaşadığımız bu zamanlarda vatandaşlar "Kar ne zaman yağacak?" sorusunu merakla araştırmaya başladılar. Konuyla ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden şiddetli uyarılar gelmeye başladı. Yapılan son dakika uyarılar doğrultusunda bu hafta hızlı bir şekilde düşecek sıcaklıklar peşinden yağışları getirecek. Peki kar ne zaman yağacak? İstanbul'a kar yağacak mı? İşte hava durumu.



PEKİ İSTANBUL'A KAR YAĞACAK MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, havanın yarın Türkiye'nin kuzey ve doğu kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Kırklareli, İstanbul, Kocaeli ve Sinop çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

Havanın diğer yerlerde az bulutlu ve açık olacağı öngörülüyor.

Cuma günü yurdun büyük bölümü soğuk havanın etkisinde. Birçok ilde kar ve sağanak yağış etkili olacak. Hafta boyunca Doğu Anadolu illerinde etkili olan kar yağışı İstanbul'un kapısına kadar dayanacak. Perşembe ve cuma günleri Bolu'da kar yağışı bekleniyor.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.