NORVEÇ HABERLERİ Norge Haber Girişi : 01 Mayıs 2015 23:56

Norsk Folkehjelp sitt tema for 1.mai er i år «Folk forandrer verden», og i år er fokuset på organisasjonsfrihet og ytringsfrihet.

Norsk Folkehjelp sitt tema for 1.mai er i år «Folk forandrer verden», og i år er fokuset på organisasjonsfrihet og ytringsfrihet.
Norsk Folkehjelp sitt tema for 1.mai er i år «Folk forandrer verden», og i år er fokuset på organisasjonsfrihet og ytringsfrihet. Dette er fordi retten til å organisere seg, ytre seg og på andre måter å arbeide for mer demokratiske samfunn, er truet. Demo
Norsk Folkehjelp sitt tema for 1.mai er i år «Folk forandrer verden», og i år er fokuset på organisasjonsfrihet og ytringsfrihet. Dette er fordi retten til å organisere seg, ytre seg og på andre måter å arbeide for mer demokratiske samfunn, er truet. Demokratiet vi tar for gitt er noe andre folk kan drømme om.

Norsk Folkehjelp tror på folks kraft til å forandre. Gjennom å organisere oss og stille krav til makthaverne kan vi bidra til at vi får samfunn med en mer rettferdig fordeling av både makt og ressurser, mener de.

"SV-politikeren Gülay Kutal (på bildet) sier at hun setter stor pris på at Norsk Folkehjelps engasjement for demokrati i alle land og internasjonal solidaritet. "

Norsk Folkehjelp Kristiania (Norvec Halk Yardimi) halkin gücünün pek cok seyi degistirebilecegine, halkin örgütlenmesi ve gücü elinde tutanlardan taleplerde bulunmasi yoluyla toplumda esitlik ve adalet saglanacagina inaniyor. Norsk folkehjelp'in bu seneki 1 Mayis sloganlarindan biri de, baski altindaki toplumlarla dayanisma icin: "Birlesip sesini duyuramayanlar icin birles!" idi.

Politikacı Gülay KUTAL şöyle dedi;Norsk Folkehjelp'e dünyanin tüm ülkelerinde demokrasiye ve uluslarasi dayanismaya katkilarindan ötürü tesekkür ediyorum'' dedi.





http://www.folkehjelp.no/
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.