NORVEÇ HABERLERİ Norge Haber Girişi : 11 Ağustos 2015 23:51

Norveçli kızlar 3 gündür kayıp

Norveçli kızlar 3 gündür kayıp
Mia Emilie Haugen, yaklaşık 5 hafta önce Norveç'ten annesinin yanına izne geldi. En son 3 gün önce yine Alanya'da ailesiyle birlikte tatil yapan Norveçli İda Marie Norland (15) ile birlikte görülen Mia'dan 3 gündür haber alınamıyor.
15 yaşındaki Mia Emilie Haugen, yaklaşık 5 hafta önce Norveç'ten annesinin yanına izne geldi. En son 3 gün önce yine Alanya'da ailesiyle birlikte tatil yapan Norveçli İda Marie Norland (15) ile birlikte görülen Mia'dan 3 gündür haber alınamıyor. İki arkadaşın aileleri, kızlarının bulunması için polise kayıp başvurusunda bulundu ancak henüz bir sonuca ulaşılamadı.



İki arkadaşın fotoğraflarını sosyal paylaşım sitelerinden 'kayıp' başlığıyla paylaşan aileler, buraya yazdıkları iletişim bilgilerinden kendilerine ulaşılmasını bekliyor. Mia'nın annesi Lili Lita Hoholm, kızının aynı zamanda çok iyi Türkçe konuştuğunu, 5 hafta önce Türkiye'ye gelen kızının giderken pasaportunu yanına almadığını ve izninin bittiğini, yarın ülkesine dönmesi gerektiğini söyledi.

Kızının eski erkek arkadaşının da arama çalışmalarına katıldığını belirten Hoholm, ''Erkek arkadaşı kızıma ulaşmış. Alanya'dayız endişe etmeyin demişler. Bulundukları yerden alınmayı istememişler, adreslerini vermemişler" diye konuştu. Kayıp kızların sosyal medyada bir fotoğraf paylaştığı ve bu fotoğrafta saçlarını siyaha boyadıklarının görüldüğü de öğrenilen bilgiler arasında.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.