ALMANYA HABERLERİ Haber Girişi : 14 Ağustos 2020 10:48

Nürnberg Başkonsolosluğu kapatıldı

Nürnberg Başkonsolosluğu kapatıldı
Türkiye’nin Nürnberg Başkonsolosluğu’nda görevli bir personelin Kovid-19 testinin pozitif çıkması üzerine, konsolosluk binası ikinci bir duyuruya kadar kapatıldı.
NÜRNBERG Başkonsolosluğu’ndan yapılan açıklamada, “Evinde karantina sürecinde olan bir başkonsolosluk çalışanımızın 13 Ağustos’ta alınan Kovid-19 test sonucunun pozitif çıkması nedeniyle başkonsolosluğumuz tedbir amaçlı olarak bir sonraki duyuruya kadar kapalı olacaktır” ifadelerine yer verildi.



Başkonsolosluğu’ndan yapılan açıklamada,

“Evinde karantina sürecinde olan bir başkonsolosluk çalışanımızın 13 Ağustos’ta alınan Kovid-19 test sonucunun pozitif çıkması nedeniyle başkonsolosluğumuz tedbir amaçlı olarak bir sonraki duyuruya kadar kapalı olacaktır” ifadelerine yer verildi.

Önemli: 👇👇👇👇🇹🇷🇩🇪

Çok acil durumlarda 0152 236 69 144 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. 

Ayrıca konsolosluk işlemlerine dair her türlü bilgi ve yardım için 7/24 hizmet veren Konsolosluk Çağrı Merkezi’ne  +49 3030 807090 numaralı telefondan ücretsiz ulaşabilirsiniz.

İlave bilgi talepleriniz ve konsolosluk işlemlerine ilişkin olarak [email protected] e-posta adresinden yazabilirsiniz.

 M.Seren Avrupa Haber 


#COVID19 #kovid19 #HABER #ALMANYA 

Kaynak: Hürriyet
M.Seren Avrupa Haber 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.