YARIN OLMAYACAKMIŞ GİBİ YARINLAR OLURCASINA YAŞAMAK


Çevrenize pozitif enerji yayan birileri iseniz eğer daha dikkatli olmalısınız. Kafaların da yarattıkları dünyalarını sizin kafanıza geçirmelerine izin vermeden, enerjinizi çalmalarını engelleyebilirsiniz... 
Hayatta sadece kendilerinin, sorunları, olduğunu düşünenleri anlamak zorunda değilsiniz. Herkesin hayatı kendinde büyüyor bunu onların da bilmesi gerekiyor diye düşünmeniz yeterli olacaktır. Hayatınızın gerçek bir mucize olduğunu bilerek şiir gibi güzellikleri ile  yüreğinizde taşıdığınızı hissederek ve hayatın her insana bir şekilde gülümsediğini anlayarak yaşamalısınız ve bunu anlamayanlarla uğraşmayarak kendinize iyilik yaparsınız. 
Her türlü ilişki adı ne olursa olsun, sadece kendi sorunlarını dile getirenlerle ve aslında yaşadıkları sürece, yaşadıkları onca güzelliği yok sayan insanlarla  bir dakikanınızı bile ayırmamalısınız. HAKKINIZ DA  HİÇ BİR ŞEY BİLMEDİKLERİ HALDE KONUŞMAYA KALKANLARI DUYMAZDAN GELEREK SUSTURABİLECEK GÜCE SAHİP OLURSUNUZ. DEĞERİNİZİN FARKINDA OLMAYANLARDAN HER ZAMAN UZAK DURMALISINIZ. 
Değerleriniz, beceriniz, yeteneğiniz ne olursa olsun bunu bilerek yok saymaya çalışanlara ise haddini bildirmelisiniz . 
Fındık kabuğunu doldurmayan işlerle boğuşmanızı sağlayan insanları defterinizden her zaman hiç düşünmeden silmelisiniz. 
VE HAYATTA EN ÖNEMLİSİ GÜLÜŞLERİNİZİ ÇALMAYA KALKIŞANLARI HAYATINIZDAN ÇIKARIN. Çünkü asla satın alınamayan tek mutluluk gerçekten yürekten gelen gülücüklerdir. Hatta yaşadıkça en çok kahkahalarınızın sesini sevin. 
Her türlü ilişkinin adı ne olursa olsun, arkadaşlık, dostluk, aile, sevgili, akraba ... v.b. bir yük haline getirenleri uzaklaştırın ki  kafanıza ilişkilerin her daim  mutluluk getirmesi gerektiği yazılsın. Yani, onca yaşadıkça tecrübe ettiğiniz, yaş aldıkça biraz daha öğrendiğiniz yıllarınızın her saniyesi bir bir giderken, uğruna verip yaşadığınız ömrünüzdür. Her günün sonunda düşünceniz; uğraşlarınızla bir enerji deposuna çevirdiğiniz beyninizi düşünerek kendinizi  beyinsizlere ezdirmemek olsun... 
SEVGİYLE KALIN 
CANAN MAT
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.