TEKNOLOJİ Haber Girişi : 04 Ağustos 2018 16:09

Yeni Samsung Galaxy Note 9, 1 TB depolama boyutuyla geliyor.Fiyati Belli oldu.!

Yeni Samsung Galaxy Note 9, 1 TB depolama boyutuyla geliyor.Fiyati Belli oldu.!
Samsung'un 9 Ağustos'ta tanıtacağı yeni akıllı telefonu Galaxy Note 9'un tanıtım videosu yayınlandı. 512 GB'lık depolama alanına sahip olacağı kesinleşen yeni model, 512 GB'lık microSD kartla birlikte 1 TB'lık alana sahip olacak.

Resmi olarak tanıtılmasına 1 haftalık bir süre kalan Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy Note 9’un sızıntılarının ardı arkası kesilmiyor. Dün yeni modelin ön sipariş afişini kendi resmi sitesinde yanlışlıkla yayınlayan ardından kaldıran Koreli teknoloji devi, bugün YouTube’da Galaxy Note 9’un tanıtım videosunu paylaştı.

Videonun içeriğinde sarı S Pen kalemiyle birlikte mavi bir tasarımla karşımıza çıkan Galaxy Note 9’un 512 GB’lık depolama alanı sunan bir versiyona sahip olacağı da kesinleşmiş oldu. Ayrıca 512 GB’lık microSD kartı desteği sunacak olan modelin toplam depolama boyutu 1 TB’ı bulabilecek.


Merakla beklenen Samsung’un yeni amiral gemisi olan Galaxy Note 9, resmi olarak 9 Ağustos’ta New York’ta gerçekleştirilecek olan etkinlikte tanıtılacak. Bakalım son açıklanan finansal raporlara göre Galaxy S9’un satışlarında başarılı olamayan Koreli firmanın yeni akıllı telefonu beklenen ilgiyi görebilecek mi?

Galaxy Note 9 ön siparişte!

Samsung, 9 Ağustos’ta tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 9 için şimdiden ön sipariş almaya başladı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Samsung’un Note serisinin yeni modelini tanıtmasına artık sayılı günler kaldı. Bilindiği üzere Note serisi genel olarak Eylül ya da Ekim ayı gibi satışa sunuluyordu. Fakat Galaxy S9 ve 9+’ın sönük satış performansı, Samsung’un Galaxy Note 9 çıkışını öne kaydırmasına neden oldu.

Henüz telefonun tanıtılmasına bir hafta gibi bir süre var. Fakat Samsung şimdiden Note 9 için ön sipariş almaya başlamış durumda. Güney Koreli teknoloji devi Amerika’da hizmet veren resmi web sitesi üzerinden Galaxy Note 9 siparişlerini almaya başladı. Aslında buna bir nevi rezervasyon da diyebiliriz. Üstelik eski telefonunu getirene 450 dolara kadar bir indirim fırsatı da sunuluyor.

Elbette bu indirimden tam anlamıyla yararlanabilmek için verdiğiniz telefonun üst segmente hitap eden güncel bir model olması gerekiyor. Şöyle ki eğer 4.5 senelik Galaxy S5’inizi takasta kullanmak isterseniz Samsung size 150 dolarlık bir indirim teklif ediyor. Fakat takasta kullanacağını cihaz iPhone X ya da Galaxy S9+ ise indirim oranı 450 dolara kadar çıkıyor.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.