TÜRKİYE Haber Girişi : 08 Ağustos 2018 21:31

Zeka oyunları şampiyonu KHK’li komiser beyin kanaması geçirerek vefat etti

Zeka oyunları şampiyonu KHK’li komiser beyin kanaması geçirerek vefat etti
Polis olmak için Marmara Tıpı bıraktı ve 2010’da Polis Akademisini bitirdi Türkiye Zeka Oyunları şampiyonu ! Komiser oldu KHK ile atılıp hapis yattı. Çıkınca ailesini geçindirmek için dönerci çalışırken stres ve üzüntüden beyin kanaması geçirip vefat et

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni polislik için yarım bırakan 2010’da Polis Akademisi’nden mezun olan KHK ile ihraç komiser Atanur Akat beyin kanaması geçirerek vefat etti. Türkiye Zeka Oyunları Şampiyonu da olan Akat’ın devreleri ve arkadaşları genç emniyetçinin ölümünü sosyal medyadan duyurdu.

Akat’ın bir süre hapis yattığı, hapisten çıktıktan sonra da ailesini geçindirmek için dönercide çalışmaya başladığı, aşırı stres ve üzüntü nedeniyle beyin kanaması geçirdiği belirtildi. Memleketi Çorum’da defnedilecek olan Atanur Akat, 15 Temmuz sonrası OHAL kapsamından çıkarılan KHK’larla önce mesleğinden olmuş sonra tutuklanmıştı. Akat, ardında iki yetim çocuk ve bir acılı eş bıraktı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.