TÜRKİYE Haber Girişi : 23 Kasım 2015 22:37

ADIM ADIM ZİRVEYE

 ADIM ADIM ZİRVEYE
Vali Karaloğlu: " Hedefimiz, turizme dair her türlü rengi bünyesinde bulunduran Bursa'yı, 12 ay turizmin göz bebeği haline getirmek" dedi.








Bursa Valisi Münir Karaloğlu, sanayi ve tarımda üretim merkezi olduğunu tüm dünyaya kabul ettiren 'Ulu Şehir' Bursa'nın, turizm sektöründe de zirveye oynamayı hak ettiğini göstermekte kararlı gözüküyor. Bu akşam, 18 Aralık'ta Bursa da yapılması planlanan '2. Bursa Turizm Zirvesi'ne dair, Bursa Skal Kulüp ev sahipliğinde bir toplantıya katıldı.



Toplantı da konuşan Vali Karaloğlu: "Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz 'Bursa Turizm Zirvesi' sektör temsilcilerinden tam not aldı. Elbette ki eksiklerimiz olmuştur. Ama en azından bu yıl bizler nerelerde eksiklerimiz vardı ve nerelerde farklı konseptler sunabiliriz, onun tecrübesini elde etmiş olduk. Geçen yıl 700 civarı bir misafir gurubu ağırladık. Eminim genel bir memnuniyet oluşturduk. Bu vesileyle gerçekten siz değerli arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Geçen yıl ki zirveye Bursa'nın tüm yönetim paydaşları sımsıkı sarıldı, sahiplendi. İş çevrelerimizden tutun da yerel basınımıza kadar herkes Bursa'sına sahip çıktı. Bu yıl da artan bir heyecanla bu işe soyunduğunuz kanısındayım. İnşaallah faydalı bir zirve daha gerçekleştireceğiz.

Hedefimiz, turizme dair her türlü rengi bünyesinde bulunduran Bursa'yı, 12 ay turizmin göz bebeği haline getirmek. Gerçekten buna ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum. Her mevsim Bursa'nın albenisini daha da artıralım ve bunun yol haritasını çıkartalım. Bu tür organizasyonlar, zirveler bu bakımdan fayda sağlıyor. Bursa'nın hak ettiği turizm enerjisini el birliği ile açığa çıkartalım arkadaşlar. Ben emeği geçen herkese, Bursa Skal olarak Vehbi Varlık Bey'e, BURKON'dan Hasan Eker Bey'e, hepinize gönülden teşekkür ediyor, şimdiden 2.Bursa Turizm Zirvesinin Ulu Şehir Bursa'mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.