Koçluk nedir? Son zamanlarda birden neden bu kadar popüler olan bir hizmet "Koçluk"? Hakkında herşey....!

Londra Merkezli Ziver Coaching ve İstanbul Merkezli Perfect Mind Coach Academy Londra'da Covent Garden/Holborn da 7 ve 9 Nisan Tarihlerinde Ücretsiz Koçluk Eğitim ve Tanıtım Günleri Düzenliyor.
 
Koçluk nedir? Son zamanlarda birden neden bu kadar popüler olan bir hizmet "Koçluk"? 
Kafanızda hayatınıza dair kısa sürede ve köklü değişiklikler yapma isteği var mı? Nereden başlayacağınızı bilemiyor musunuz? Hareket etmenizi engelleyen bir atalet içinde misiniz?
Tüm bu ve benzeri soruların cevaplarını kendi ana dilinizde vermek için sizlerle buluşuyoruz.
Koçluğun, kariyer, ilişkiler, yöneticilik vb. konularda günlük hayatımızda nasıl faydalı olduğunu paylaşırken aynı zamanda da çeşitli interaktif ve düşündüren egzersizlerle sizlere sunmak istedik. Amerika'dan ICF ve İngiltere'den AC Koçluk enstitülerinden onaylı sertifika eğitim programlarının da tanıtımını yapılacaktır. Bu tanıtım seminerin bir diğer özelliği de, Bulunduğu ülkede göçmen olan Türk vatandaşlarının veya mevcutta sahip olduğu işi dışında başka bir iş kolu ile de hayata devem etmek isteyen Türkler için yeni iş imkanı yaratmak. Perfect Mind Coach Academy (PMCA) olarak, vatandaşlarımızla yaşadıkları ülkelerde, onlarla bir araya gelmeye ve yalnız olmadıklarını paylaşma düşüncesi ile yola çıkılmıştır.
 
Ziver Coaching Consulting Hakkında:
 
Tuna Yöney'in 2015 yılında kurduğu Koçluk ve Danışmanlık Şirketidir. Tuna Yöney 10 yıldan fazla Londra ve Dublin'de dünyaca ünlü finans şirketlerinde çalışarak (Citibank, SIG Investments, Standard and Poors, Santander Bank , Thomson Reuters) çeşitli kurumsal ve yöneticilik rollerinde bulunmuştur. Bu esnada ICF ve AC onaylı sertifika eğitimini tamamlayarak, Profesyonel Yaşam Koçluğu yapmaya başlamıştır. Uzmanlık alanları içerisinde Kariyer ve Yönetici Koçluğu'da  bulunmaktadır.
 
Perfect Mind Coach Academy Hakkinda: 
 
Pelin Narin Tekinsoy ve Kamil Murat Özlen'in kurduğu eğitim akademisidir.
 
Pelin Narin Tekinsoy: Türkiye'nin ilk ve tek "Para Koçu"dur. 1998'den beri farkındalık ve kişisel gelişim çalışmaları yapmaktadır. "Pelin Narin Tekinsoy'la Para Koçluğu" kitabinın da yazarıdır. 2008 Yılında Fa Coach Academy'de eğitimi tamamlayıncaya kadar Şamanik Öğretiler ve Melek enerjileri ile çalışmış hala da çalışmaya devam etmektedir. Bireysel Koçluk çalışmalarına Rüya Analizi çalışmalarını da eklemiştir. Koçluk Uzmanlık Alanları içerisinde; İlişkiler, Kariyer, Kurumsal ve Yönetici Koçluğu hizmetleri bulunmaktadır. 
 
A haber, ATV, Show TV, Cine5, Haber Türk gibi programlarda güncel program konuğu olmuştur. Su anda Oslo Türk Radyosunda Pazar günleri canlı yayın konuğu olmaktadır. http://www.pelinnarin.com/program-konugu/ adresinde de daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. 
 
Kamil Murat Özlen : Profesyonel olarak sürdürdüğü reklam satış yöneticiliği ile birlikte 2009 yılından itibaren kişisel gelişim alanında çalışmalar yapmaktadır
 
Usui Reiki eğitimlerine başlayarak tüm aşamaları yıllar süren çalışmalarla tamamlamış olup profesyonel olarak şifa ve alternatif tedavi amaçlı çalışmalarını sürdürmektedir.
 
2013 Yılında Fa Coach Academy bünyesinde profesyonel Koç olarak ICF ve AC onaylı sertifikalarını tamamlamıştır.
 
Kamil Murat Özlen Aralık 2014 de de National Guild of Hypnosis den Uluslararası onaylı Hipnoterapist Diploması basarıyla tamamlamıştır"

İrtibat adresi: [email protected]
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.