SU'dan SEBEBLER!!!‏

Ümitlerim,geleceğim,hayallerim ve SEN?

Senaryosunu yazıp yöneteceğim bir film üzerine çalışıyorum,Başrollerinde Büyükşehir Belediye Başkanı sayın A.Edip Uğur ve malum çevresi yer alırken elbette bazı yeni yüzlere de yer vermeyi düşünüyorum?35 mm lik filmin çekileceği sahneler için Balıkesir kent merkezi ve İkizcetepeler baraj mevkiini kullanmayı düşünüyorum. Sonbaharın son günlerinde bir başka güzel olur Baraj bölgesindeki doğa,Düşünsenize bir kere ıslanmış toprak ve ağaç kokularının eşliğinde,sarı ve yeşilin tonlarında buğulu bir havanın griliğinde verilen görüntülerin Belediye başkanlık katında ki konuşmasıyla başlar filmimiz ?

Film diyorum zira dostlar şaka bir yana AKP nin içerisinde olanlar bile hala şaşkınlar,oy verenler,yöneticiler su zammı karşısında hala gerçek olamaz olsa olsa bir rüya yada hayal diyorlar.İnanmak istemiyorlar hatta bu zamdan Başkanın haberi olmadığını savunmaya çalışanlar da ne kadar komik duruma düştüklerinin de sanırım farkındalar.Yahu bu zihniyet değimliydi bir önceki dönem İsmail  Ok başkanlığında kaldırılan Asfalt paralarının tekrar geri alınmasına,alınıp da iade edilen paraların tekrar tahsil edilmesine yönelik Mahkemeye başvurarak dava açan.Şehir merkezinde doğalgaz için açılan asfalt kazılmalarının doğalgaz şirketinden değil de halktan alınması gerektiği hususunda itirazlar ederek yine mahkemeye başvuran.Halkın cebindeki üç kuruşu kollayan bir yönetim,diğer yanda ne yapsak da Halkın cebindeki 3 kuruşu alsak zihniyeti.Bakın sevgili dostlar arzu ederseniz konuşmalarımızı belgelere dökelim ve belgelerle konuşalım..


 

Danıştay'ın Esas no ve Karar no ile aldığı karar ile ilgili gerekli evrak görüldüğü üzere açık ve nettir.Neymiş efendim asfalt parasını almamak suç değildir.diğer konu neymiş bozulan asfalt ile ilgili olarak da halk dan değil gaz şirketinden tahsilini gideceğimde doğrudur.

Şimdi gelelim SU konusuna.

MHP li İsmail Ok göreve gelir gelmez suya %100 zam yaptı yalanı.. suya sadece %21.7 oranında zam yapılmıştı.ayrıca atık su bedeli falan filanda tarihe gömülmüştü..yok şöyleydi yok böyle idi kulaktan dolma bilgilerle, dedikodularla olmaz bu işler buyurun Balıkesir Belediyesinin Meclis tutanakları ile sabitlenmiş bir konuyu sizlerle paylaşıyorum..



 

 


Gelelim konunun adli ayağına,elbette ki bu husus ile ilgili hukuksal başvurumuzu yaptık ilgili itirazlar ve mahkeme kararları eli kulağında BASKİ nin kapısını çalacak.aslında en önemlisi de halkın vicdanlarında bıraktığı derin izler olacaktır.Balıkesir Halkı bu su zammı ile görülen zulmü elbet tepkisel karşılığını  Demokratik platformlarda en sert şekilde verecektir.

Hay Allah unutuyordum malum adam da ne akıl nede hafıza bıraktılar her gün bi şeyler duymaktan artık bende bazen afallıyorum.. İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM DAİRE BAŞKANI Sayın Fikret Tezcan! Kızınızı BASKİ de sözleşmeli olarak işe başlatmışsınız hayırlı UĞUR lu olsun.EEEE bal tutan parmağını yalar demi ama ?OLSUN OLSUN HAYIRLI OLSUN.

SAYGILARIMLA

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.