YAZIKLAR OLSUN !!!

YAZIKLAR OLSUN !!!
VEKİLİNDEN,BAŞKANINA,YARDIMCISINDAN,YALAKASINA !!! KADAR EĞLENCE TAVAN YAPMIŞ
Bu akşam da Gripin konseri var...havai fişek attırın Başkan...
Nasıl iyi eğlenebildiniz mi ?? aşk şarkılarında coşup tempo tuttunuzmu?
sözlerini bildiğiniz kısımlarında sanatçıya eşlik edip "satmışım lan anasını yansın Türkiye bana ne ben eğlenceme bakarım" misali der gibi eve gelip yastığa başını koyup huzur içinde yattınız mı ??
Karesi Belediye başkanı Yücel Yılmaz,Başkan yardımcıları Yusuf Hocaoğlu,Büyük şehir belediye Başkanı Edip uğur,Kırk yıllık AKP li olan Cemal Kocataş ve eşi !!! nasılda eğleniyorlar çocuklar gibi, yüzlerinde ki neşe ve sevinç, gözlerindeki pırıltı sanırsanız İsviçre ülkesinin Belediye Başkanları her şey güllük gülistanlık.Eğlenmeyen sadece oturan Başkan yardımcısı Yasin Sagay kadar olamadınız. Üzülemiyorsanız hiç değilse "mecburen katıldık" Üzülüyormuş gibi yapın bari...Biz yeriz merak etmeyin toplum olarak neleri yemedik ki,neleri bizlere yedirtmediniz ki !!!!...Sahte üzüntülerinizi de yerdik.
Ya size ne demeli AKP Milletvekili Tülay Babuşcu ohh ohhh coşmuş ,öyle kaptırmış ki kendini ellerinle sözleriyle tempo tuttuğu şarkılarda kendini kaybetmiş.Vekilim Türkiye cumhuriyetinin vekili de sanırsam ülkesindeki iç savaş dan ölümlerden,şehitlerden haberi yok,yada var eğlence varken sırası mı şimdiler de...
Ayıp dır yahu kimler yoktu ki eğlence de kimler...Eşinle daha bir çok arkadaş katılmış eğlenceye...sonra sanal da yada dost meclislerinde ahkam keser milliyetçilikten hadi ordan be hadi ordan.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.