ZEKAİ KAFAOĞLU VE YÜCEL YILMAZ FİDANOĞLU YAPI MALZEMELERİ FİRMASININ AÇILIŞINI YAPTILAR."> ZEKAİ KAFAOĞLU VE YÜCEL YILMAZ FİDANOĞLU YAPI MALZEMELERİ FİRMASININ AÇILIŞINI YAPTILAR."> ZEKAİ KAFAOĞLU VE YÜCEL YILMAZ FİDANOĞLU YAPI MALZEMELERİ FİRMASININ AÇILIŞINI YAPTILAR.">
TÜRKİYE Haber Girişi : 28 Haziran 2014 20:04

ZEKAİ KAFAOĞLU VE YÜCEL YILMAZ FİDANOĞLU YAPI MALZEMELERİ FİRMASININ AÇILIŞINI YAPTILAR.

<font color= ZEKAİ KAFAOĞLU VE YÜCEL YILMAZ FİDANOĞLU YAPI MALZEMELERİ FİRMASININ AÇILIŞINI YAPTILAR." />
Fidanoğlu Yapı Malzeme açıldı 2004 yılından buyana yapı malzeme sektöründe faaliyet gösteren Fidanoğlu Yapı Malzeme'nin yeni şubesi Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Ticaret Odası Başkanı Fahri

Fidanoğlu Yapı Malzeme açıldı

2004 yılından buyana yapı malzeme sektöründe faaliyet gösteren Fidanoğlu Yapı Malzeme'nin yeni şubesi Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler'in katılımı ile açıldı.

İşletmeciliğini Bülent Fidan'ın yaptığı Fidanoğlu Yapı Malzeme'nin yeni şubesi, Eski Kepsut Caddesi No: 205 (Mezbahanın karşısında) modern mimari yapısı ile kurdele kesiminin ardından hizmet vermeye başladı. Sıfır inşaattan anahtar teslime kadar her türlü işi yapabileceklerini belirten Bülent Fidan, 400 metrekarelik teşhir showroom'da her bütçeye göre malzeme bulunduğunu söyledi, mutfak, seramik, kalebodur, fayans, ahşap parke, batarya, duşa kabin gibi geniş ürün yelpazesine sahip olduklarını ifade eden Fidan, her türlü dekorasyon işini yaptıklarını kaydetti. Açılışa katılan Yücel Yılmaz, Zekai Kafaoğlu, ve Fahri Ermişler, Bülent Fidan'a hayırlı kazançlar diledi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.