ALMANYA HABERLERİ Haber Girişi : 26 Ocak 2016 22:27

ALMANYA BALİKESİRLİLER DERNEĞİ (BAL-DER) YENİ BAŞKANINI VE YÖNETİMİNİ SEÇTİ

ALMANYA BALİKESİRLİLER DERNEĞİ (BAL-DER) YENİ BAŞKANINI VE YÖNETİMİNİ SEÇTİ
ALMANYA BALİKESİRLİLER DERNEĞİ (BAL-DER) YENİ BAŞKANINI VE YÖNETİMİNİ SEÇTİ Her yıl geleneksel olarak hıdrellez senlikleri ile adını duyuran dernek yeni yönetimini belirledi.

ALMANYA BALİKESİRLİLER DERNEĞİ (BAL-DER) YENİ BAŞKANINI VE YÖNETİMİNİ SEÇTİ.

Yoğun bir katılımın olduğu genel kurulda, ilk kez iki aday başkanlık için yarıştı. Üyelerden en fazla oyu alan Ramazan Köyden derneğin yeni başkanı olarak seçildi.

Duisburg şehrinde yapılan genel kurul, gündeminin üzelere dağıtılmasının  ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Eski Başkan Önder Bulaşma kısa bir teşekkür konuşması yaparak üyelere ve birlikte çalıştığı yöneticilere teşekkür etti. Başkanın konuşmasının ardından genel kurulu yönetecek divanın oluşturulmasına geçildi.

Genel kurula katılan üyelerin oy birliği ile Halil Çınar, Celal Onart ve Ahmet Kanıkurumaz  divana seçildi.Divan seçiminin ardından, Faliyet ve maliye raporları  okundu ve ardından oy birliği ile yönetim aklandı.

bal-der 2

Genel kurula katılım yoğun oldu?

ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Daha sonra seçimlere geçildi. Başkanlığa aday olan Önder Bulaşma ve Ramazan Köyden niye başkanlığa aday olduklarını da içeren birer konuşma yaptılar.

Başka aday olmayınca Almanya Balıkesirliler Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 6. dönem başkanını belirlemek için seçime geçildi.

Yapılan sayımın ardında, Ramazan Köyden'in oy çokluğu ile başkan seçildiği açıklandı.

Ramazan Köyden tebrik edildi...

Ramazan Köyden, dernek üyeleri tarafından tebrik edildi?

Ramazan Köyden, seçimin ardından yaptığı konuşmada üyeler teşekkür ederek; "Bu seçimin kaybedeni yok! Kazanan Balıkesirliler oldu. Eski yönetici arkadaşlara teşekkür ederim. Hıdırellez ve Altı Eylül gibi etkinliklerimiz büyüyerek devam edecek" dedi. Divan Başkanı Halil Çınar'ın genel kurulu bitirmesinin ardından Balıkesirliler'e Höşmerim ikram edildi.

bal-der 5

Almanya Balıkesirliler Kültür ve Dayanışma Derneği'nin (BAL-DER)yönetim kuruluna seçilen isimler şunlar: Yalçın Aşçı,Mehmet Semercioğlu, Kemal Kanıkurumaz,Lokman Aksoy, Nedim dağtekin, Ramazan İkiz, Ferhat Yüksel, Elmas Onart, Ahmet Onart, Ali Köyden,Emin Kuşçu, Ülkü Güner ve Celal Onart.Denetim Kuruluna ise Arif Alkaya, Önder Bulaşma, Rafet Gümüş ve Ali Fırat seçildi.Disiplin kurulu ise Seyit Şeremet, Mustafa Güngör ve Mustafa Ergin'den oluştu. Sinem ERGÜL / RHEİNHAUSEN

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.