DÜNYA Haber Girişi : 17 Eylül 2014 00:38

Almanya Balıkesirliler Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim kurulu Basın Açıklaması

Almanya Balıkesirliler Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim kurulu Basın Açıklaması
Almanya Balıkesirliler Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim kurulu Basın Açıklaması.
Almanya Balıkesirliler Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim kurulu Basın Açıklaması
 
 Derneğimizle ilgili olarak sosyal medyada çıkan asılsız söylentileri malesef okumak zorunda kaldım. Anlatıklarınız ve yazdıklarınız konusunda nekadar eminsiniz bilmiyorum ; bulunmadığınız mekanlarda neler konuşulduğunu nereden biliyorsunuz? Ayrıca böyle bir suclamayı yapmadan önce isterdim ki; Balıkesir`in tanıtımı icin 10 yıldır calışan, çoluk cocuğuna ayıracak olduğu zamanlarından ve parasından pulundan fedekarlık eden, 440 üyesi olan bir Derneğin Baskanından ve Yönetim kurulundan bilgi almanız gerektiğini düşünürdüm.

Biz Balıkesirliler Kültür Ve Dayanışma Derneği adında beli olduğu gibi Balıkesir ve Balıkesirliler icin yorulmadan yılmadan hiçbir ard niyet ve bir siyaset gütmeyen bir derneğiz. 2007Yılında dönemin  Belediye Başkanı sayın Sabri Ugur bey, 2010 yılında dönemin  Belediye Başkanı Sayın İsmail Ok bey ve şimdiki Belediye Başkanlarını davet ettik. Ama her geldiklerinde ve geriye döndüklerinde böyle aslı olmayan söylemlerle  ile karşılaşıyoruz. Ne yazık ki, bu insanların fedekarlığı hakında hic düşünmüyor, sadece madi çıkarları icin yazılar yazılıyor, sizin göreviniz ne ve maaş alıp almadığınızı ben bilmiyorum ama bir gercek var bu calışmayı gercekleştiren hiç bir kişi maddi karşılık almadan calışıyor.
Ayrıca bir belediye başkanı hangi partiden olursa olsun,seçildikten sonra halkın belediye başkanıdır.Bizim dernek üyelerimiz arasında her partiden insanlar var.Bizim  dernek yönetimi olarak amacımız;Almanyadaki ve avrupadaki balıkesirlileri kaynaştırmak gurbette Balıkesirimizin adını,güzelliklerini,turizmini,denizinden zeytinyağına ürünlerini,kültürel değerlerini dünyaya tanıtmaktır. 
Almanyada gercekleştirmiş olduğumuz belediyelerin ve işadamlarının bir araya gelip yapılan çalışmaları görmüyorsunuz, sadece hata var mı yokmu cümlelerin yarısını alıp başka anlamlar taşıyarak suçlamalar yaparak burada calışan arkadaşların inancını kırmaktasınız.
Eğer soruyorsanız; Böyle bir konuşma yapıldımı, suçlama varmı diye , cevabım hayır böyle bir anlam çıkarılabilecek konusu gecmemiştir,demekle yetinmek durumundayız.
Biz Balıkesir'i ve Balıkesirspor'u çok seviyoruz.Tüm Balıkesirli hemşehrilerimize sevgiler
ve kucak dolusu selamlar. 
 
 
Almanya Balıkesirliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı
                      Önder BULAŞMA

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.