AVRUPA HABER SON DAKİKA Haber Girişi : 04 Nisan 2015 04:03

Atv Avrupa Emlak Turu Programı Yapımcı ve Sunucu Duygu Meltem Yalçınkaya Avrupa Turunda Hediye Tatil dağıtmaya Devam Ediyor.!

Atv Avrupa Emlak Turu Programı Yapımcı ve Sunucu Duygu Meltem Yalçınkaya Avrupa Turunda Hediye Tatil dağıtmaya Devam Ediyor.!
Emlak kraliçesi olarak bilinen,Atv Avrupa Emlak Turu Programı Yapımcı ve Sunucu Duygu Meltem Yalçınkaya Avrupa Turunda Hediye Tatil dağıtmaya Devam Ediyor.!
Emlak kraliçesi olarak bilinen,Atv avrupa emlak turu programı Yapımcı ve sunucu Duygu Meltem yalçınkaya Sami yusuf Helsinki Finlandiya,Norveç oslo,İsveç stokholm,Malmö,Arhus danimarka 4 nisan hollanda rotterdamda ses yarışmasında jüri üyesi 5 Nisan danimarka kopenhag sami yusuf konserinden önce sahnede hediye tatil verecek.6Nisanda Almanya Türk günlerinde ve yine; doğan organizasyon Tarafından organize edilen 10 Nisan Paris Sibel can konserine geliyor,konserde bir aile Kuşadası'nda deniz ,termal ve doğal yaşam köyünde tatil kazanacak.

Kuşadası Davutlarda müteahhitliğini Duygu Meltem Yalçınkaya' nın üstlendiği DOĞAL YAŞAM THERMAL RESIDENCE & SPA projesi toplam 80 daireden oluşUYOR.

1000 ? Kira geliri garantili dükkanlar.

24 ay vade imkanıyla bankasız, kefilsiz, aracısız dükkan sahibi olma imkanı.

Dükkan sahibi olmak artık daha kolay!... Banka yok, Kefil yok, 60000 ?'dan başlayan fiyatlar ve aylık 1000 ? kira geliri garantili.


DOĞAL YAŞAM THERMAL RESIDENCE & SPA

İkisi bir arada; bir adımla lüks bir hayat, bir adımla doğal köy hayatı

İzmir Adnan Menderes Havalimanından sadece 45 dk da
Bodrum-Milas Havalimanından sadece 1,5 saatte Kuşadası merkeze 15 dk
Davutlar Milli Parka 10 dk
Meryem Ana 27 km
Efes Antik Kenti 35 km
Selçuk 35 km
Şirince 45 km
DOĞAL YAŞAM THERMAL RESIDENCE & SPA projemiz Davutlar otogarının hemen yanı başındadır.

65 m2 ve 55 m2'de mutluluk sizinle.

%25 peşinat, 24 ay vade toplam 29.900 ?.

Hayallerinizin gerçeğe dönüştüğü yer DOĞAL YAŞAM THERMAL RESIDENCE & SPA. Her dönem sunduğumuz 5 Yıldızlı ve 4x4'lük projeler ile bir çok aile şimdi daha mutlu. DMY Grup tarafından sağlanan projelere göz atın ve kendinize uygun olanı seçin.

Yüksek kalite standartlarında daireler ve sizlerin hayatını kolaylaştıracağını düşündüğümüz birçok özellikle donatılarak hazırlanıyor. Bölgemizde bir benzeri olmayan bu uygulamamızla; bütün ince detayları düşünmek bizim, kısa sürede yerleşebileceğiniz yuvanızın keyfini çıkarmak sizin işiniz. 

Her türlü sorularınızı sormak için bizi arayabilirsiniz.

  • Halaskargazi Cad. Papatya Apt. No: 1 Kat:8 D:8 Şişli
  • +90 (216) 740 07 70 (PBX)
  • +90 (212) 211 1987
  • [email protected]
  • HABER:Muharrem SEREN AJANS MEDİA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hanife Benli 23 Nisan 2015 00:00

    yalan yalan sakın inanmayın..herkes göz yumuyor bunlara. paraları alıp ortadan kayboluyorlar, geride havaya verilmiş para kalıyor. tapu zaten yalan, tatil de devre de hapsi yalan..ben dolandırıldım.