AVRUPADAN DEDEKTİF TALEBİ AKIN ETTİ !!



Genel Merkezi Türkiye de olan şirketimiz dünyanın her yerinde faaliyet göstermektedir.
Dedektif Şirketleri Genel de bir konu üzerinde Yoğunlaşırken Şirketimiz sadece bir noktada değil Gerçek kişiler için Kayıp araştırması aile içi birey araştırmaları, kişilerin mal varlığı teyidi, gözetleme ve takip hizmeti, Evlilik öncesi araştırmalarının yanı sıra Kurumsal şahıs araştırmalarımız da yol almaktayız.
 Marka Patent Araştırması, Vip Danışmanlık , Şirket Kimlik Araştırmalarıyla da Profesyonel ekibimiz sayesinde Emin ve sağlam adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Müşteri Taleplerimiz son zamanlar da , Norveç, Belçika ve özelikle Almanya dan büyük talep görüyoruz. Tarafımıza başvuru sayısı yaklaşık 800- kişiye ulaştı. Başvuru Taleplerine karşılık vermekteyiz. En Fazla Talep Aldığımız konu bayanların bize ulaşması oluyor.
Aynı zamanda çalışmalarımızın Dedektiflik hizmetlerimizin yanı sıra, özel Güvenlik, Yakın koruma, istihbarat ve araştırma, vip koruma ve ve vip araç hizmetleriyle de sektörde adımızdan söz ettirmeye ve sınırlarımızın sadece Türkiye çapında kalmayıp Dünyanın Her Bölgesinden Müşteri potansiyelimiz sayesinde AS Güvenlik ve Koruma olarak Pazarın en iyisine Girmeye Çalışıyoruz.
 Çalışmalarımız da ki göstermiş olduğumuz üstün başarılarımızdan dolayı internet medyası olan ''Magazinci.com'' ödül Törenin de Yılın en iyileri arasında Ödülüne laik Görüldük.
Sanat Camiasında isim yapmış ünlülerde tercihleri arasına Girdik. Bunlardan bazılarını sizleriniz aracılığı ile duyurmuş olalım, Funda Arar, Cengiz Kurtoğlu, ve Panzehir Filim Galasında Ekibimiz tarafından Özel Güvenliği Sağlandı.
Çalışmalarımıza Son derece Titizlik ve seçicilikle ve Gizlilik çerçevesinde müşterilerimizin bizleri talep etmesinde ki en büyük sebepleri arasına girmektedir. Sözlerini Vurguladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.