SİYASET Haber Girişi : 01 Temmuz 2014 19:00

BAlikeSİR ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKANI ZEKAİ KAFAOĞLU KIRSAL'DA VATANDAŞLARIN İÇİNDE !

BAlikeSİR ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKANI ZEKAİ KAFAOĞLU KIRSAL'DA VATANDAŞLARIN İÇİNDE !
KAFAOĞLU: VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTMAYA GELDİK Seçim çalışmalarında hizmetin en ücra yerlerden başlatılacağının sözünü veren Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Türkali, Bozen ve Beşpınar kırsal mahallelerini ziyaret ederek,

KAFAOĞLU: VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTMAYA GELDİK

 

Seçim çalışmalarında hizmetin en ücra yerlerden başlatılacağının sözünü veren Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Türkali, Bozen ve Beşpınar kırsal mahallelerini ziyaret ederek, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

 

 

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Başkan Yardımcısı Zeki Çabuk, Meclis Üyesi Faruk Özen ve Adnan Demirtaş'ın katılımlarıyla kırsal mahalleleri ziyaret etti.

Samimi ortamda geçen ziyaretlerde, Türkali mahalle muhtarı Hızır Afacan Başkan Kafaoğlu'na kendilerine gösterdikleri alakadan dolayı teşekkür ederken  "Allah sizi başımızdan eksik etmesin, kırsal mahallemizin yollarını yaptınız. Eksikliklerimizi tespit etiniz. Sizden Allah razı olsun" dedi. Mahalle sakinlerinin bizleri unutmadınız sözlerinin ardından konuşan Başkan Kafaoğlu ise  "Allah nasip ederse bu 5 yıl içinde bütün kırsal mahallelerimizde insanların ayaklarını çamurdan kurtaracağız, parke taşı yapacağız. Çocuklar için büyüklüğüne göre oyun bahçesi, gençler için top oynayabilecekleri uygun alana kale direklerini koyarak top sahası düzenlemesi ve hayırlarını, düğünlerini, nişanlarını yapabilecekleri mahallenin büyüklüğüne göre oranın ihtiyacını cevap verebilecek kapalı bir alan ve içinde mutfağı olan bir yer yapmayı düşünüyoruz ana hedefimiz bu 5 yıl içinde" dedi.  Bozen köyünde bir vatandaşın koyununu yüzmesine yardım eden Başkan Kafaoğlu vatandaşların büyük ilgisiyle karşılandı. Daha sonra Beşpınar mahallesine geçen Başkana teşekkür eden vatandaşlar  "Köyümüze başkan olduktan sonra hiç gelinmedi. Siz bizi çok memnun ettiniz" diyerek memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri sorunlarını ve beklentilerini Kafaoğlu'na anlatarak "Dualarımız ve desteğimiz sizinle " diyerek başkanlarını uğurladılar..

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.