Balıkesir Gençlik Spor Kulübü ve Gençlik spor il müdürü İlhan arslan Oryantring Takımı Oryantring Federasyonu Başkanı Koray DEVER ile birlikte Balıkesir Valisi Ahmet TURHAN'ı makamında ziyaret etti."> Balıkesir Gençlik Spor Kulübü ve Gençlik spor il müdürü İlhan arslan Oryantring Takımı Oryantring Federasyonu Başkanı Koray DEVER ile birlikte Balıkesir Valisi Ahmet TURHAN'ı makamında ziyaret etti."> Balıkesir Gençlik Spor Kulübü ve Gençlik spor il müdürü İlhan arslan Oryantring Takımı Oryantring Federasyonu Başkanı Koray DEVER ile birlikte Balıkesir Valisi Ahmet TURHAN'ı makamında ziyaret etti.">
TÜRKİYE Haber Girişi : 10 Temmuz 2014 11:32

Balıkesir Gençlik Spor Kulübü ve Gençlik spor il müdürü İlhan arslan Oryantring Takımı Oryantring Federasyonu Başkanı Koray DEVER ile birlikte Balıkesir Valisi Ahmet TURHAN'ı makamında ziyaret etti.

<font color=Balıkesir Gençlik Spor Kulübü ve Gençlik spor il müdürü İlhan arslan Oryantring Takımı Oryantring Federasyonu Başkanı Koray DEVER ile birlikte Balıkesir Valisi Ahmet TURHAN'ı makamında ziyaret etti." />
Balıkesir Gençlik Spor Kulübü ve Gençlik spor il müdürü İlhan arslan Oryantring Takımı Oryantring Federasyonu Başkanı Koray DEVER ile birlikte Balıkesir Valisi Ahmet TURHAN'ı makamında ziyaret etti.

Balıkesir Gençlik Spor Kulübü ve Gençlik spor il müdürü İlhan arslan Oryantring Takımı Oryantring Federasyonu Başkanı Koray DEVER ile birlikte Valimiz Ahmet TURHAN'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette oryantring ile ilgili bilgi veren Federasyon Başkanı DEVER; 24-28 Haziran tarihlerinde Oryantring Avrupa müsabakalarının gerçekleştirildiğini ve 16-18 yaş kategorisinde milli takıma ilimizden 4 sporcunun katıldığını söyledi.

Ayrıca 8 sporcunun özel müsabakalara katılmak üzere ekibe dahil edildiğini sözlerine ekledi.

Balıkesir Gençlik Spor Kulübü Oryantring Takımının Milli takıma en fazla sporcu veren kulüp olduklarını ifade eden Federasyon Başkanı Koray DEVER, 21-27 Temmuz tarihlerinden Dünya Gençler Şampiyonasının Makedonyada yapılacağını ve sporcularımızdan Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri Emirhan KULAKSIZ ve Zeynep OCAK'ın 20 yaş kategorisinde yarışacaklarını söyledi.

Oryantring branşında Türkiye'nin en başarılı şehri olarak sporcularımızla gurur duyduğunu söyleyen Valimiz TURHAN, "Türk Milli takımı kadrosu içerisinde yer alarak ilimizi, ülkemizi uluslararası alanda temsil edecek sporcuları şimdiden kutluyorum. Başarıyı elde etmek için düzenli, özverili ve planlı gerçekleştirdiniz. Sizleri ve hocalarınızı tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum." dedi. Ziyarette Valimiz TURHAN genç sporcularımıza çeşitli hediyeler verdi.

Ziyarete Gençlik Spor İl Müdürü İlhan ASLAN, Oryantring İl Temsilcisi Köksal AKSOY, Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Korhan YAKUT da eşlik etti.

 (09.07.2014) Haber:Muharrem seren Ajans media basın yayın hizm.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.