BALİKESİRSPOR DA YILMAZ VURAL DÖNEMİ !!!

BAlikeSİRSPOR DA YILMAZ VURAL DÖNEMİ !!!
Süper lig'in ilk beş haftasında alınan kötü sonuçlar neticesinde dibe demir atmış olmamız şu şehirde hiç kimseyi memnun etmemesi gerekiyor!!! . Bu durumdan rahatsız olan ve üzerine vazife edinerek yada ettirilerek sırf Balıkesirspor'un geleceği ve başarısı için!!! ( Komik bir cümle oldu farkındayım Başarısı için miş ) bir arkadaş devreye girer ve sorunu kökten çözer? Balıkesir de inşaat işleri ile meşgul olan M???.? Şahıs Yılmaz Vural'ı cebinden arar ve der ki !
"Sayın hocam telefon numaranızı ortak bir dostum olan ???. Kişiden aldım malum Balıkesirspor çok kötü sonuçlar alıyor ve 5 hafta geçmesine rağmen ligin dibinde ve kötü futbol oynatılıyor.Sizi bu camia çok seviyor ve bizi ancak siz kurtarabilirsiniz" der. Bu konuşmanın tam devam edeceği sırada; Yılmaz hocam sorar
"İnşaat işleri ile uğraşıyorsunuz da başkan değilsiniz zira Tuna bey 'i tanırım yönetimde misiniz" Malum şahıs cevap verir.
" Hayır hocam biz Büyükşehir Belediyesin de maddi ve manevi desteklediği yönetimi devralacak ekibiz.bu yönetim gidecek bizde yeni yönetim olarak sizinle çalışmak istiyoruz" Konuşmaları dikkatlice dinleyen Yılmaz hocam " Bakın beyefendi İsmail Ertekin Benim çok sevdiğim meslektaşım ve arkadaşımdır,bu konuşmanın telefon şakası olduğunu varsaymak istiyorum. Şimdi işlerim var telefonu kapatmak zorundayım size iyi günler M?? beyefendi" der ve Telefon kapanır ve malum bu şahıs aslında Yılmaz Vural ile olan görüşmesini bazı çevrelerde Olumlu konuşma oldu gelecek ve bizi çalıştıracak algısını yaratmaya çalıştı fakat işin gerçeği elbetteki bu değildi.Şimdi bu beyefendinin yaptığı telefon konuşması ile ilgili yorumu ve takdiri siz değerli okuyucularımıza bırakıyorum?
Şunu da unutmayın ki lucesco nun Türkiye gündemine taşıdığı o ünlü sözü bir kez daha hatırlayalım "Köpekler istedi diye atlar ölmez"
Anlıyorum Yönetimin gitmesi için taraftar ve kamuoyu oluşturmaya hatta Teknik heyet görüşmelerine başlamışsınız da yalnız Yılmaz hoca iyi kapak koymuş be. Ya ben size kaç kere söyledim daha kongre öncesinde de demedim mi ? "Dereyi görmeden Paçaları sıvamayın diye. Neyse biz önümüze bakalım Hafta sonu Çaykur Rize deplasmanı yorumuyla tekrar birlikte olmak üzere selam ve dualarımla?
ALLAH'A EMANET OLUN
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.