TÜRKİYE Haber Girişi : 10 Ocak 2015 14:37

BAŞKAN SAKA, GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI..

BAŞKAN SAKA, GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI..
BAŞKAN SAKA, GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI.. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bölgede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Saka, "Basının özgür olması demek, ülkenin özgür olması demektir. Ü

BAŞKAN SAKA, GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI..

 

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bölgede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Saka, "Basının özgür olması demek, ülkenin özgür olması demektir. Ülkenin dördüncü gücü konumunda olan siz basın emekçilerimizin Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor ve başarılar diliyorum" dedi.

 

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, 10 Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bölgede görev yapan yerel gazete muhabirleri, ajans ve televizyon temsilcileri ile Güre Mahallesi'nde ki Afrodit Termal Otel'de kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Başkan Saka, "basının özgür olması demek, ülkenin özgür olması demektir. Ülkenin dördüncü gücü konumunda olan siz değerli basın emekçilerine bu yolda başarılar diliyorum" dedi. Başkan Saka, Kazdağları başta olmak üzere ilçemizin gizli kalmış güzelliklerini sizler ortaya çıkarabilirsiniz. Kazdağları, Antandros Antik Kenti ve diğer doğal güzelliklerimizi daha iyi yansıtabilmek için mevsim koşulları uygun olduğunda hep birlikte bir gezi düzenleyelim" dedi. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Başkan Saka, toplantı sonunda basın mensuplarına üzerinde Antandros Antik Kenti'ni simgeleyen resimler bulunan bardak hediye etti. Kahvaltıya Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Bekir Terzioğlu ve bölgede görev yapan basın mensuplarının yanı sıra CHP Edremit İlçe Başkanı Enver Enligün ve Ed-Bel Ltd. Şti Genel Müdürü İbrahim Yakın'da katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.