SON DAKİKA BALİKESİR HABERLERİ Haber Girişi : 20 Nisan 2015 22:38

BAŞKAN SAKA, KARDEŞ KENT MOĞOLİSTAN'IN ERDENET BELEDİYE BAŞKANI ISHVAANJİL İLE GÖRÜŞTÜ..

BAŞKAN SAKA, KARDEŞ KENT MOĞOLİSTAN'IN ERDENET BELEDİYE BAŞKANI ISHVAANJİL İLE GÖRÜŞTÜ..
EDREMİT BELEDİYE BAŞKANI KAMİL SAKA, KARDEŞ KENT MOĞOLİSTAN'IN ERDENET BELEDİYE BAŞKANI ISHVAANJİL İLE GÖRÜŞTÜ..

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit ile kardeş kent olan Moğolistan'nın Erdenet Belediye Başkanı Baasanjav Ishvaanjil ile Ankara'da bir araya geldi. Başkan Saka, iki kardeş kentin kültürel ve ekonomik alanda birbirlerine katkı sağlaması adına daha kapsamlı çalışmalarda bulunacaklarını belirterek Erdenet Belediye Başkanı Baasanjav Ishvaanjil'yi Edremit'e davet etti.

 

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Moğolistan Belediyeleri Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı Programı kapsamında Ankara'da düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantı için Ankara'da bulunan Edremit'in kardeş kenti Moğolistan'ın Erdenet Belediye Başkanı Baasanjav Ishvaanjil ve Belediye Meclis Başkanı Jargalsaikhan Namnan ile bir araya gelerek görüşmelerde bulundu. Başkan Saka, iki kardeş kentin kültürel ve ekonomik olarak da birbirlerine katkı sağlaması adına bundan sonraki süreçte daha kapsamlı çalışmaları hayata geçireceklerini belirterek kardeş Erdenet Belediye Başkanı Baasanjav Ishvaanjil ve Moğol yetkilileri Edremit'e davet etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.