TÜRKİYE Haber Girişi : 09 Ekim 2014 23:34

Bingöl'de Saldırı: 2 Polis Şehit...

Bingöl'de Saldırı: 2 Polis Şehit...
Bingöl'de Saldırı: 2 Polis Şehit... Bingöl'de İl Emniyet Müdürü'ne saldırı: 2 şehit. Bingöl'de Emniyet Müdürü Atalay Ülker saldırıya uğradı. Saldırıda Emniyet Müdürü Ürker yaralanırken, beraberindeki Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ve
Bingöl'de Saldırı: 2 Polis Şehit...

Bugün saat 21:30 sıralarında gerçekleşen olayda Bingöl'de 2 polisimiz şehit oldu. Hain saldırı Cenk Caddesi üzerinde meydana geldi. Emniyet Müdürü Atalay Ülker Emniyet Müdürü Atalay Ülker silahlı saldırı düzenlendi. Bir otomobilden otomatik silahlarla açılan ateş sonucu kurşunların isabet ettiği Emniyet Müdürü Ürker ile koruma polisi Uğur Atlı yaralandı, Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ile koruması Komiser Hüseyin Hatipoğlu şepit oldu.

 
Saldırganlar aynı araçla olay yerinden kaçarken, yaralılar Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Emniyet Müdürü Ürker'in hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.  
 
Emniyet Müdürü ve ekibine saldıran 4 PKK'lı ölü olarak ele geçirildi
 
BİNGÖL (İHA)
 
Bingöl'de yolda yürüyen polislere silahlı saldırıda bulunarak Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ve Komiser Hüseyin Hatipoğlu'nu şehit eden, Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve polis memuru Uğur Atlı'yı yaralayan 4 terörist ve 1 kişi ölü olarak ele geçirildi.
 
Edinilen bilgiye göre, Bingöl'ün Yenişehir Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde yaya olarak yürüyen İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve beraberindekilere araç içerisinden uzun namlulu silahlarla saldıran teröristler, Genç ilçe girişinde pusu kuran polislerle çatışmaya girdi. Genç ilçesi Murat Nehri köprüsü kavşağında pusu kuran polisler, Bingöl'den gelerek Diyarbakır istikametine doğru seyir halinde olan teröristlerle karşılaştı.
 
Eylemi yaptıktan sonra Genç ilçesi üzerinden kırsala kaçmaya çalışan teröristler ile güvenlik kuvvetleri arasında çıkan çatışmada 4 terörist ve teröristlerin aracında bulunan 1 kişi ölü olarak ele geçirildi. Bölgede çatışmanın devam ettiği belirtildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.