AVRUPA HABER SON DAKİKA Haber Girişi : 24 Şubat 2015 22:03

Brezilya'da üç kadın gardiyanları uyutup 28 mahkûmu hapisten kaçırdı

Brezilya'da üç kadın gardiyanları uyutup 28 mahkûmu hapisten kaçırdı
Gardiyanları içine ilaç katılmış viski ikram ederek uyutan kadınlar aralarında içlerinden birinin erkek arkadaşının da bulunduğu 28 mahkûm ile birlikte kayıplara karıştı.

Brezilya'nın Cuiaba bölgesindeki Nova Mutum Hapishanesi'ne seksi polis kostümleri ve iç çamaşırları ile giden üç kadın, gardiyanlara "grup seks" yapmak istediklerini söyleyerek içeri girdi. Gardiyanları içine ilaç katılmış viski ikram ederek uyutan kadınlar aralarında içlerinden birinin erkek arkadaşının da bulunduğu 28 mahkûm ile birlikte kayıplara karıştı.

Hapishane yetkilileri ertesi sabah yarı çıplak ve kelepçeli olarak bulunan gardiyanların "hapisten kaçmaya yardım ve yataklık" suçlaması ile yargılanacaklarını açıkladı.
 
Polis yetkilileri, gardiyanların baygın oluşundan yararlanan mahkûmların hapishanedeki silah ve mermileri de aldığını ve binanın ana kapısını kullanarak rahatça dışarı çıktığını belirtti.
 
Gardiyanların olayın ertesi günü bile uzun süre kendilerine gelmeyi başaramadığı, hatta kendisine verilen ilacın etkisinden kurtulamayan bir gardiyanın tüm gün boyunca uyuduğu ve sorgulanamadığı açıklandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.