BUNLAR DAHA KÖTÜ GÜNLERİMİZ !!!

BUNLAR DAHA KÖTÜ GÜNLERİMİZ !!!

Balıkesirspor'umuzun bunlar daha kötü günleri ne iyi günler bizi bekliyor dercesine bir Eskişehir deplasmanı izledik?
Galibiyeti kaçıran ve iyi oynayan biz olmamız ve sahada ki 70 dakikalık iyi mücadele ve istekli oyun bizleri ileriki haftalar için ümitlendirmiş gözüküyor.15-20 dakikalık skoru korumak amaçlı istem dışı geriye yaslanmanın bedelini de bir kez daha ödedik.
Takımda gözle görülür uyum sorunun ortadan kalktığını görmemek için sanırım kör olmak gerekiyor.
Sevgili dostlar şu futbolcu şöyle oynadı,bu bu böyle oynadı dan nazara takım olarak kenardan gelen futbolcularda dahil saha da verdikleri destek hani bazı kafalardaki ve yazılardaki "Bunlar iyi günler ben sizi 10 hafta sonra görüceğim" düşüncesini nasılda değiştirip ve yıkıp "ilerleyen günlerde daha iyi olacağımızın" mesajlarını verdirtmiştir ( Zorla da olsa )
Erken konuşarak sürekli yönetimsel zaman zaman haddini aşan eleştiriler,istifa çağrıları ile sürekli yıpratma ve psikolojik baskının takıma faydasından çok zararı olacağını kendileri de çok iyi biliyorlar ama güdümlü hareket edince böyle oluyor işte..
Bakıyorum ki Yönetim istifa etsin diye imza kampanyası başlatanlar var o kampanyayı başlatan ve destek verenlere bakın kimlerle beraber hareket ettikleri daha doğrusu o kampanyanın baş mimarları kim görebilirsiniz.. bu zatlar gecen senede yönetime ateş püsküren ve kongrede iktidar partisi ve Edip Uğur destekli hareket ederek Tuna Aktürk'ü devirmeye yemin etmiş kişiler dir?
Farzedelim ki Tuna sizi dinledi toplanan imzalar da stad koltuk kapasitesi olan 15800 ' ü buldu !!! (biraz daha gayret belki olur) eee ne olacak OLAĞANÜSTÜ kongreye gidilecek
Büyükşehir Belediye Başkanı ve AKP nin desteklediği Feyyaz bey diyelim başkanlığa aday ve Başkan oldu..Ben bu teknik heyet ile devam etmeyeceğim dedi ve demelidir de..Eeee sonra yeni heyet ve yeni transferler olacak yeni borçlar,yeni harcamalar,bazı futbolcular gönderilecek yada istenmeyecek. Neresinden tutarsan tut elinde kalacak bir durum yani?
Başarısızlık olunca da SEZON BAŞINDA bu takımı alsaydım çok başarılı olurdum diyerek her halukar da top Tuna yönetime atılacak dı..
Sözün özü şudur ki bu yönetim ve bu teknik heyet ile devre arasını görüp oynanan futbol ve alınan neticeler görülmeden sırf yıpratmak ve kişisel husumetlerin duellosunu yapmak adına erken alınmış istifa düşüncesi ve haddini aşan eleştirler ilerleyen haftalarda size KAPAK olursa şaşırmayın.
Kaybeden bir Balıkesirspor'un inanın kimseye faydası yoktur.
SAYGILARIMLA?
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.