SİYASET Haber Girişi : 22 Şubat 2015 12:25

Bursa Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdüru Kadir AKARKAYA 25.donem Milletvekili aday adayi oldu.

Bursa Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdüru Kadir AKARKAYA 25.donem Milletvekili aday adayi oldu.
Bursa Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdüru Kadir AKARKAYA 25.donem Milletvekili aday adayi oldu. Ak partiden aday adayi olan AKARKAYA sunlari soyledi.

Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. 
Malumunuz olduğu üzere, 07 HAZİRAN 2015 tarihinde yapılacak olan 25 inci dönem TBMM Milletvekilliği seçimlerinde, Adalet ve Kalkınma Partisinden (AK PARTİ) Bursa Milletvekili aday adaylığı için Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü görevimden bugünden itibaren istifa etmiş bulunmaktayım.

Bu kararı almamdaki en büyük etken daha güçlü, daha müreffeh, daha zengin, daha itibarlı, demokrasi standartları daha yüksek "Yeni Türkiye" yolunda, ülkeme daha fazla hizmet edebilmek, Ulu Şehir Bursa'mızı dünyanın modern metropol şehirleri arasında hakkettiği konuma yükselterek, tarih, tarım, sanat, ticaret, şifa ve turizm merkezi olarak daha ileri seviyelere taşımak noktasında var gücümüzle çalışacak ve sizlerin de desteği ile hep birlikte bu hedefi gerçekleştireceğiz. Özetle Ulu Şehir Bursa'nın yarınına katkı koyma adına hep birlikte ortak olacağız. 
Ulu Şehir Bursa, tarih boyunca jeopolitik konumu sebebiyle; ticaret, kültür, sanat ve siyasetin merkezi olmuştur. Bursa, tarihi, siyasi ve kültürel öneminin yanı sıra medreseleri, tekkeleri, İslam, bilim ve kültür dünyasının alim, şair ve sanatçıları ile sanatın merkezi olmuştur. Bursa'mız, Kurtuluş savaşının bağımsızlık serüveni yolunda Mudanya Mütarekesi ile birlikte bir kez daha ön plana çıkmıştır. Doğal güzellikleri yanında gelişmiş sanayisi, teknolojisi ve Dünya'nın ileri ülkeleriyle yarışacak seviyeye yükselmiş ve büyüyen nüfusu ile Türkiye'nin 4. büyük marka şehri haline dönüşmüştür. Dünden bugüne Bursa'mızın geçirdiği bu gelişim süreci, Allah'ın izniyle, Ak parti iktidarında marka şehir statüsünün çıtasını, önümüzdeki dönemde de daha da yükseğe çıkartarak, dünya metropolitan şehirleri arasında hak ettiği yerini alma yolunda güçlü adımlarla yürüyeceği inancındayım.

Şunu açık yüreklilikle belirtmek isterim ki, 90 yıllık Cumhuriyet tarihi boyunca Bursa'nın aldığı yatırımların, büyük çoğunluğu Ak parti iktidarının 12 yıllık döneminde gerçekleştirilmiştir. Bu vesileyle başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN beyefendi olmak üzere, Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU'na ve emeği geçen tüm memleket sevdalılarına içtenlikle teşekkür ediyorum.

Devletin değişik kademelerinde ve sivil toplum kuruluşlarında uzun yıllar idareci olarak görev yapan bir kardeşiniz olarak, kamu yönetiminde edindiğim tecrübeleri Allah izin verirse siyasetle de pekiştirerek katkıda bulunmak istiyorum. Bir sevda uğruna çıktığım bu yolda, Bursa'mıza daha iyi hizmet edebilmek, Bursa'nın hakettiği yatırımlardan gerektiği kadar istifade edebilmesini sağlamak hedeflerim arasındadır. Makam ve mevkilerden önce hizmetin bizatihi kendisi önemlidir.

Yeni Türkiye yolunda bu yola revan olmak her makam ve mevkiden kıymetlidir. Aday adayı olarak yerel parti örgütünden Genel Merkezimize kadar teşkilatlarımız bize bu ailede hangi görevi layık görürse biz o görevi onların güvenine layık olarak yapmakla mesulüz. Bizim niyetimiz halisane ve sarihtir, inşallah sonuçta hayrolur.

Sizlerin de desteği ile hep birlikte Bursa'mıza, ülkemize ve milletimize hizmet etme yolunda dirsek teması içinde olacağız. Bu vesile ile hoş görünüze sığınarak, bu kutlu yürüyüşte kıymetli desteklerinizi bekliyor, içtenlikle teşekkür ediyorum.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.