SİYASET Haber Girişi : 26 Eylül 2014 00:36

CHP'yi Deli doktoru kurtarır

CHP'yi Deli doktoru kurtarır
CHP'yi Deli doktoru kurtarır CHP'li Muharrem İnce, parti yönetimine giren Mehmet Bekaroğlu için ''Kendisi ruh doktoru olduğu için partiye bir katkısı olabilir'' dedi. Bu açıklama, sosyal medyada yankılandı: Deli doktoru CHP'
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, çok ilginç açıklamalarda bulundu. İşte İnce'nin ağır sözleri:

Bu olacak iş mi yani? Mehmet Bekaroğlu, benim amirim pozisyonunda. Ömrüm 15 yaşından elli yaşına kadar bu partide geçti. Partiye bir gün olsun çay içmeye gelmemiş kişi, partinin neyini yönetecek.

Şunu da belirtmeliyim. Bekaroğlu ruh doktoru olduğu için o konuda da partiye bir katkısı olabilir. Dışarıdan gelen partimin dokusunu bilemez. Belediye başkanı, milletvekili olmasına itirazım olmaz ama partiyi yönetemez.

Suyun kaynağı da bu millete dokunmaktır. 'Yılbaşı gecesi Van'a gittim, Soma'da madene indim, Deniz Gezmiş'in mezarına gittim' diyor. Deniz Gezmiş'in mezarına gitmekle solcu olunmaz. Politikalarla solcu olunur. Yılbaşı gecesi Van'a gittin anladık da Van'dan bir tane milletvekilimiz yok. 'Gittin de ne oldu' diye adama sorarlar bu defa.

Benim en büyük iddiam imza ve oy arasında büyük fark olacağıydı. 'İmza ve oy arasında eğer fark olmazsa, baskı yok demektir; ancak fark olursa, baskı var demektir' diyordum. Bir baskının olduğunu bu ispatlamış oldu.

Sayın Erdoğan'ın karşısına Ekmeleddin İhsanoğlu'nu çıkardığınız zaman bu olur. Sayın Genel Başkan 'risk alıyorum' dedi ama bu risk filan değildi. Riskte kazanma ihtimali vardır. Bunda o ihtimal hiç yoktu.

TWİTTER YORUMLARI

CHP şimdi kurtuldu.
Deli doktoru geldi, bizi düzeltir... CHP'nin durumu deve misali. Neresi doğru ki! Kemal Bey, partiyi bitirmekle görevlendirilmiş.
O da görevini iyi yapıyor. Muharrem İnce, Ramazan'da bira içiyor.
Kalkmış, CHP'yi iktidar yapacağını söylüyor!
Partinin çöküşünü izlerken, Bekaroğlu'nu gördüm. O da çöküşü hızlandıracak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.