Fırıntaş sorumlu müdürü Kazım Boztaş'a soruyorum.

Fırıntaş sorumlu müdürü Kazım Boztaş'a soruyorum.

                                
.

                 1- 31 mart 2014 tarihinden bu yana fırıntaş da çalışan işçiler sizin döneminizde yani 5 aydır mesai almadıkları daha doğrusu vermediğiniz doğrumu ???

                2-İsmail Ok zamanında bir kuruş dahi alacağı olamayan işcilerin aylık 180 tl 5 ay da toplam 900 tl alacağını alamadığı istediklerinde kapıyı gösterdiniz doğrumu ???

               3-işcilerle muhatap olmamak ve G.... korkusundan alparslan türkeş'e gidip orda büro açtığınız doğrumu???

              4-ekmek yapan,hamur yapan ustalara da un kamyonu geldiğinde artık siz indireceksiniz İSmail dönemi sona erdi artık hammal sizsiniz dediğiniz doğrumu ??
   
              5-Fırıntaş da altı kişi olan büro elamanı 9 kişi oldu mu ?? olduysa bu nasıl tasarruf ?? 6-Sayın Kazım Boztaş kendinize asistan tuttuğunuz doğrumu ???

             7-Sayın Kazım Boztaş Cevre de hiç sevilmeyen bir tip olduğunuz ve bu sebeble 2-3 koruma olmadan gezmediğiniz doğrumu ???

            8-Sayın fırıntaş sorumlu müdürü Fırıntaş dan 2500 tl,,,huzur hakkı 500 tl,,büyükşehir edip uğur mali danışmanlığından 4000 tl.. TOPLAMDA 7000 tl eski parayla 7 MİLYAR aldığınız doğrumu ???

           9-madem çalışdığınız işletmeyi bu kadar önemsiyor ve düşünüyorsunuz 7 işçinin toplam maaşını bir seferde alan siz bu maaşların birinden feragat etmeyi düşünüyormusunuz ???

        10-vardiyalarda 3 olan işçi sayısını 2 ye düşüren ama büro elamanları,asistanlar yüklüce maaş alanların adaletinden bahsediliyor bu nasıl iş Kazım Boztaş....

        11-ismi bende saklı ( T ) bilgisayar firmasına ortaklığınız hala devam ediyormu ediyorsa bu işletme kime aittir ve Belediyelerden aldığı bir ihale yada ihaleler söz konusumudur... ..

             ŞİMDİLİK BU KADAR.. GELEN CEVAPLARA GÖRE DİĞER KONULARA DA ÖYLE GİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM... .

            .BAlikeRSİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN EDİP UĞUR VE İÇİNDE OLDUĞUNUZ YÖNETİM KURLU ÜYELERİNE DE SAĞLIKLI HABER VERMEYEREK ONLARIDA YANILTTIĞINIZ SÖYLENİYOR.

                               .BUYURUN SÖZ SİZDE....
                                                                                                        OLCAY GÜNGÖR
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.