FULL RULLE Sjekk EU-kontrollfrist...

Sjekk EU-kontrollfrist...


Sjekk EU-kontrollfristen på bilen din Vi har implementert Statens vegvesen sin EU-kontrollfrist tjeneste inn i sidene våre, så nå kan du raskt og enkelt sjekke EU-kontrollfristen på bilen din gjennom våre nettsider. Trykk på EU kontrollfrist i hovedmenyen vår eller på knappen under. Sjekk EU kontrollfristen her!

Sjekk ut vår nye video


Sjekk ut vår nye video

Er du en av de som ikke har fått tatt en tur innom Full Rulle bilverksted AS enda og vil vite litt mer om oss, så vil denne introduksjonsvideoen vår gi deg et kort innblikk i hva vi driver med. Bli med på reisen fra krysset på Aleksander Kiellands plass og inn til Full Rulle.

Les mer

Spar tusenlapper hos oss!


Spar tusenlapper hos oss!

Klikk her for å lese artikkelen Dagbladet skrev om hvordan du kan spare tusenlapper på verkstedsbesøk.   Klikk her for å lese artikkelen VG skrev om Store prisforskjeller.   Klikk her for å lese artikkelen Klikk.no har...

Les mer

Sommersjekk 999,-


Sommersjekk 999,-

Nå er sommeren her og det kan være lurt å få tatt en sjekk av bilen din. Vi tilbyr en sommersjekk for kun 999,- Sjekken består av bremser, bremsevæske, dempere, olje, støtfangere, lys, kjølevæske, spylevæske, frontrute, dekk ( Mønster og trykk) og rust.

Les mer

Polering og Vask


Polering og Vask

La bilen bli som ny med vask, polering, lakkvask og antirustbehandling. Visste du at biler som ikke blir polert regelmessig kan få en sterkt oksidert, matt og skjoldete lakk? Det er mulig å gjenskape den opprinnelige glansen, men dette bør gjøres av profesjonelle.  De har utstyr og kjemikalier som gir billakken sin naturlige farge og glans tilbake.

Les mer

Ruteskift


Ruteskift

Vi utfører ruteskift på alle bilmerker og modeller. Som kunde hos oss er du sikret å få nytt glass med riktig tilleggsutstyr og av god kvalitet. Vi har avtaler med forsikringsselskapene med hensyn til reparasjon eller skifting av ruter. Vi bistår i den forbindelse med skademelding og oppgjør mot forsikringsselskapet. Det eneste du behøver å betale er eventuell egenandel, såfremt en har kasko og- eller delkasko. Egenandelen er...

Les mer

AC Service før sommeren 699,-


AC Service før sommeren 699,-

Nå er sommeren rett rundt hjørnet og det er lurt med kontroll av AC/klimaanlegg. Vi kjører et tilbud som vi håper dere blir fornøyde med. Rens klimaanlegg innvendig 699 kr

http://www.fullrullebil.no/ 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.