İŞİD miyormusunuz !!!

İŞİD miyormusunuz !!!
Türkiye sınırındaki Kobani (Ayn El Arab) stratejik bir öneme sahip yerleşim bölgesi..
Ülkemdeki terör örgütleri ve yandaşlarının estirdiği terör olayları tamamen Hükümetin IŞİD terör örgütüyle masaya oturup vereceği tavizler ile yapacağı gizli anlaşmanın sağlanmasına yöneliktir..
Açılım süreci diye nitelendirilen ihanet sürecinin meyveleri niteliğindeki taviz üstüne alınan tavizlerin ölü doğan çocuğu birilerin elinde hala koz olarak tutulmaya devam etmektedir.
Güzel ülkem ateşler içinde yangınlara maruz kalırken, Basiretsiz ve beceriksiz iç ve dış politikalarıyla bataklığa doğru çekilmek istenen Türkiye Cumhuriyeti oynanan oyunun bir parçası olmaya devam etmektedir.Ülke sathında yapılmak istenen de Pyd ve Pkk nın mağduru oynayarak siyasi ve uluslararası platformda söz sahibi olma çalışmalarıdır.
Bu sayede Pyd ve Pkk ve yandaş Kürtler istediğini alacak, emellerine savaşarak değil,Vandalizm ve korku salarak ulaşacaklardır.
IŞİD Kobaniye girmeyecek ve çekilecek düşüncesi işte bu sebeplerle bende ağır basmaktadır.
Teröristlerle ve Terör örgütüyle gizli ve alenen anlaşmalar yapmayı çok seven yapı yine yüzünü gösterecektir...alışmak lazım..
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.