Isvicre Haberleri Haber Girişi : 26 Kasım 2018 00:56

ISVIÇRE TÜRK TOPLUMU LEVENT KARAAGAÇ YENIDEN BASKAN SEÇILDI

ISVIÇRE TÜRK TOPLUMU LEVENT KARAAGAÇ YENIDEN BASKAN SEÇILDI
İsviçre’deki Türk Derneklerinin Çatı Organizasyonu olan İTT (İsviçre Türk Toplumu) bugün olağan genel kurulunu yaptı. Başkan Levent Karaağaç güventazeleyerek yeniden Genel Başkan seçildi

Haber: Abdüssamet Berke

WİNTERTHUR – Bugün kurulduğu günden beri 8.defa gerçekleşen İsviçre’deki Türk Derneklerinin Çatı Organizasyonu olan İsviçre Türk Toplumu İTT’nin olağan genel kurulu yapıldı. İsviçre’de faaliyet gösteren Derneklerin temsilcilerinin yoğum katılımı ile gerçekleşen olağan genel kurulda, İFBD (İsviçre Fenerbahçeli’ler Derneği) Başkan adayı Levent Karaağaç yeniden İTT’nin Genel Başkanı seçildi.

İTT’nin olağan Genel Kuruluna Federasyon ve Dernekler olmak üzere 70 delegenin 45i katılarak tüzüğe uygun bir şekilde gerçekleşti. Kurulda yapılan Başkanlık seçimininde Başkan Levent Karaağac genel kurul üyelerinden güven alarak ikinici dönemine tekrardan seçildi.

2017 2018 yılının faaliyet Rapor sunumunda konuşan Levent Karaağac, İTT’nin yaptığı çalışmalar sonucu başta ülke menfaatlerimizin ve Türk Toplumunun haklarının korunması, Türk Toplumunun ve Türkiyenin tanıtımı, Vatandaşlar ile iletişimi, Hukuk sağlık ve Eğitim Alanında faaliyetlerini ve aynı zamanda Ekonomik alanında Ticaret Ateşliği ile birlikte vatandaşlarımızın daha etkin olması için çalışmalarını dile getirdi. Faaliyetlerinin ve programlarının hız kesmeden devem edeceğinin müjdesini veren Başkan Karaağaç,  etkili çalışmalarının devam edeceğini duyurdu.

İTT’de Başkan değişmedi ancak Yönetim kurulu üyeleri ise Yasemin Gülener haricinde tamamen değişti. Yeni  Yönetim Kurulu üyeleri, Emine Şeker Güzel, Çeyhun Mutaf, Müstafa Ülger, Mustafa Çavuşoğlu, Halil Akkaş, Turgut Dağcı ve Yakup Aydın’dan oluşuyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.